![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
חדש פה
שלום לכל גולשי hosts
רציתי לשאול שאלה. כאשר יש לי מחשב די ישן של כ5 שנים ניתן להשתמש בו כשרת? או שיש משהו מיוחד בשרת? והאם ניתן לקנות מחשב חדש ולהשתמש בו בתור שרת? בבקשה עזרו לי בתודה חן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אהלן וברוך הבא,
לדעתי אתה לא בפורום הנכון, אבל נעזוב את זה. לגבי השאלה שלך, בוא ננתח רגע את המושג "שרת", בד"כ מתכוונים למחשב חזק (במארז מוקטן, למשל 1U, אבל לא חייב) אשר יושב בחוות שרתים, מאין אולם ממוזג אצל ספקית האינטרנט עם גיבוי UPS וגנרטורים בעל רוחב פס גדול. אתה יכול להפעיל מחשב אצלך בבית 24 שעות, 7 ימים בשבוע ולהגיד שהוא שרת. את הבעיה של חברת החשמל אתה יכול לפתור חלקית עם UPS. את בעיית רוחב הפס יהיה לך קצת יותר קשה לפתור, תוכל לקבל 512kbit למעלה במחיר שפוי, יותר מזה כבר תרגיש קפיצת מדרגה. כמובן שלא תוכל לפתוח חברת אחסון עם דבר כזה, אבל אולי יש לך סיבות אחרות לעשות זאת. האפשרות האחרות היא שפשוט תשכור שרת אצל אחד העסקים פה (או ישירות מהספקיות). או שפשוט תקנה. לפני שאתה מחליט שאתה רוצה שרת, תחשוב למה אתה צריך אותו, איך הוא ישרת אותך? ומזה, היית צריך להתחיל את השאלה לדעתי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אולי לא הבנת אותי נכון אבל אני התכוונתי אם אפשר יהיה להשתמש בו לא להפעיל אותו בבית שלי אני מתכוון להעביר אותי לחוות שרתים ושם הוא יאוחסן רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בו רק בתור שרת והאם ניתן להריץ עליו אחסון ושרתי משחק?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אם אתה קונה בשביל זה מחשב, אז קנה כבר שרת כמו שצריך, ואז אני לא מבין מה בדיוק השאלה?
את רוצה לקנות מחשב רגיל עם מארז רגיל ולשים בחוות שרתים, אפשר, יעלה לך יותר בגלל המקום. אני לא מבין למה לא לקנות שרת כמו שצריך וזהו. אל תתעסק עם חומרה ישנה (3 שנים והלאה) בכלל, וחומרה של PC רגיל בן 5 שנים בפרט. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אוקי תודה רבה ובכל מקרה המחשב די חזק אבל תודה בכל מקרה.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מארזי Mini ATX עולים כמו לאחסן כיום 1U שרת פיצה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|