![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
אתרי הורדות-חוקי?
אני יודע שנפתחו פה הרבה דיונים על זה
אבל לא תמיד הגיעו לעובדות אלא הרבה אנשים חסרי ידע הביעו את דעתם האישית לכן אשמח אם אנשים בעלי ידע בתחום(ידע משפטי אולי) יוכלו לאמר דעה מקצועית יותר לדוגמא האתר הורדות.נט אתר מוכר שמספר קישורים להורדות הקבצים כמובן מאוחסנים על שרתים בחול והאתר עצמו מאוחסן על מדינה אחרת -שלפי דברי בעלי האתר מדינה שאין בה בעיה של זכויות יוצרים כאשר לוחצים על צפה בהורדה מופיעה ההודעה ציטוט:
1)הקבצים על שרתים מחול 2)האתר על מדינה שאין בה בעיה של זכויות יוצרים 3)הודעה כמו שרשמתי למעלה שמסירה את האחריות מבעלי האתר אשמח אם אנשים בעלי ידע בתחום יגיבו ,ולא אנשים בעלי דעה אישית לא מבוססת תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לא נראה לי שתמצא פה יותר מדעות אישיות..
ובכל זאת אני אגיב בנושא, מהסיפור שהיה ממזמן עם httpshare בזמנו הבנתי שהשרתים ובעל האתר צריכים להיות במדינה בלי חוקים נגד שיתוף קבצים. אם תרצה חוות דעת משפטית- תפנה לעורך דין.. הוא יוכל להביא לך תשובה בטוחה ב100% בנושא. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
הכי טוב שתתייעץ עם עורך-דין בנושא. אני במקומך לא הייתי לוקח את הסיכון, זה יכול להעלות לך הרבה כסף וזמן
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
תיראה ..
אני לא יודע אם יש עילה לתביעה .. הרי השרתים נמצאים בחול השרת מאוכסן בחול, אומנם האתר שייך למישהו מישראל אני בספק אם יש אפשרות לתביעה של זכויות יוצרים . |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
בלי הרבה בילבולי שכל אף אחד לא יכול לתת לך תשובה חד-משמעית אם הוא לא עורך דין שמתעסק בתחום הנ"ל.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|