|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש שותפים|הקמת אתר מעריצים רשמי! לאח הגדול!
שלום לכולם,
כולנו ראינו את ההד התקשורתי הגדול שנבע מהתוכנית האח הגדול, וגם את הפוטנציאל בתוכנית זו. הרעיון שלי הוא להקים את מעריצים רשמי לאח הגדול. כל האתרים שיש הם לא נראים כמו אתר, או שלא מעודכנים. הרעיון שלי הוא להקים אתר מעריצים לאח הגדול, ושם גם להעלות קטגוריות של האח הגדול גם מחו"ל. אני יודע שעכשיו סוף התוכנית(היום), אבל יש עוד עונה שתתחיל, ואני חושב שזה נכון וטוב להשקיע באתר כזה בשל הפוטנציאל הפרסומי שלו, שחברות יוכלו לפרסם בו. מה אתם אומרים? האם יש מישהו שיכול להכנס איתי כשותף? (מעצב, מתכנת)? שנוכל להעלות אתר עד שתתחיל התוכנית השניה? אני יכול להביא דומיין ואחסון כבר יש לי... בברכה, טל. |
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
אם כבר פתחת כאן נושא לשיחה אני חושב שיש עם זה בעיה אחת קטנה... כל תוכניות הריאליטי מחזיקות מעמד רק בREAL TIME...
תראה את הישרדות, חודש אחרי שנגמרה התוכנית לא שומעים יותר על אף אחד גם אתר מעריצים כבר לא שווה כלום...אני חושב שכדאי לך לחשוב על משהו אחר וזה בתור עצה ידידותית ![]()
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
בכל העולם התוכנית נקראית BIG BROTHER? קצת פחות עקבתי אחרי התוכנית האמת אבל דיי רציתי שהבובליל יזכה למרות שהוא לא זכה בסוף...
אשמח אם תתן לי עוד פרטים בפרטי יכול להיות שזה ישמע מעניין אחרי הכל ![]()
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
יש פורום חזק בתפוז בנושא האח הגדול, יש המון אתרים כמו פטריות בנושא האח הגדול (כמו bigbro.co.il, ועוד, תגגל ותמצא)..
מה אתה רוצה לתת שאין באחרים? אני מנסה רק להעביר ביקורת בונה, לא לזלזל ברעיון, אבל אתה לא חושב שלהשקיע כל כך ולבנות אתר שלם לתכנית בשביל כמה פרסומות זה לא בדיוק ROI? אתה יודע מה, אם כבר תבנה אתר מעריצים לכמה תוכניות, מה עם הישרדות איי הפנינה, או לא יודע מה עוד יש בטלויזיה? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|