|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[למכירה] דאוס.com - דאוס, צופן דאוס
שלום ,
ברצוני להציע למכירה את האתר : דאוס, צופן דאוס למכירה פומבית. קצת פרטים : מתי הוקם האתר ? האתר הוקם בתאריך - 08.12.08 למה אני מוכר את האתר ? אין לי זמן להשקיע בו , השקעתי באתר (בבנייתו) המון ואני חושב שיש לו פוטנציאל - חבל שהוא יתבזבז סתם. כמה כניסות יש לאתר ? האתר נפתח לפני מספר ימים, כרגע יש לו כמה כניסות ייחודיות ביום - לא משמעותי. הדומיין מקודם בדף הראשון בגוגל ישראל בין המקומות 7-9 במילה דאוס, ובמילה צופן דאוס עוד כמה זמן נשאר לדומיין ואיפה הוא נרכש ? הדומיין נרכש בגודדי (godady) הדומיין פג בתאריך 24-11-2009. מה יש באתר? לאתר יש דומיין קליט וקצר, דאוס.com העיצוב מקודד תקני על ידי לדפדפנים המוכרים (אקספלורר, גוגל קרומי, פיירפוקס) יש מערכת מקצועית שתוכנתה על ידי, מערכת בלוקים, מערכת מאמרים, מערכת דמויות, מערכת פרקים, מערכת תגובות הגולשים. יש פאנל ניהול מקצועי, הכולל ניהול הבלוקים, עריכה, הוספה ומחיקה. ניהול מאמרים, עריכה הוספה ומחיקה ניהול דמויות, עריכה הוספה ומחיקה. מערכת פרקים, עריכה הוספה ומחיקה מערכת תגובות הגולשים, צפייה, מחיקה ושליחת מייל דרך האתר. תציעו מחירים, אפשרויות תשלום : העברה בנקאית , דואר רשום. אימייל : deus09@gmail.com לכל שאלה \ בקשה \ הארה ניתן לשלוח לי ה"פ \ מייל או לכתוב כאן. תודה. Last edited by DorOaki; 11-12-08 at 14:34.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|