|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
יש לכם עסק? מעוניינים למכור חשבונות RAPID ללקוחות שלכם? כנסו
שלום חברים,
יש המון אנשים שלא יכולים לרכוש חשבונות RAPIDSHARE בגלל שאין להם אשראי בינלאומי או בגלל שאין להם אפשרות העברת כספים לחול. מה שאני מציע לכם אם יש לכם עסק קיים זו את האפשרות למכור חשבונות RAPIDSHARE ללקוחות ישראלים ולגבות מהם תשלום בשקלים. מה יוצא לכם מזה? אם תרכשו דרכי תוכלו לזכות בהנחה של בין 2 עד 12 אחוזי הנחה מהמחיר הנקוב באתר ראפידשייר, ההנחה הינה פונקציה של היקף פעילותכם. יש לכם את הזכות למכור את החשבון במחיר גבוה יותר ללקוח הישראלי וכך להרוויח גם את האחוזים שנקבע עליהם וגם את ההפרש. מומלץ למכור במחיר זהה לחו"ל או אף מעט פחות על מנת לזכות בלקוחות אם כי יש את ההוצאות והבטחון המקובל בעת העבודה מול חברה בארץ ולכן תוכלו לדרוש גם מעט יותר. לשיקולכם הפרטי בלבד. אם הפעילות שלכם והיקפי המכירות שלכם יהיו גבוהים מאוד (מעל 30 אלף יורו) נוכל לדון על אחוזי רווח גבוהים יותר במעט. מעוניינים לקבל עוד פרטים? תשאירו פרטים ואופן יצירת קשר או שלחו הודעה פרטית. *נדרשת השקעה מראש שחוזרת אליכם בתוספת הבונוס בקרדיט לרכישת מנויים. בהצלחה! *** מראש אני עורך בשביל כל המתחכמים למינהם שעלולים לצוץ, כן הנושא חוקי! מאושר ויש לי את כל האישורים להציע את מה שאני מציע כרגע.
|
|