|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
דיון | שירות SMSים - שווה או לא?
היי חבר'ה,
אם אתם מכירים או לא יש לי את אתר החידה שלי, שאני מריץ בו חידות, ומחלק פרסים, בתקווה שההודעות SMS לרמזים ופתרונות יכסו את ההוצאות. אז נגמר החודש, והרצתי חידון חדש עכשיו, וואז הגעתי לחלק של הסכום שמגיע לי מההודעות של החידון הקודם, וגיליתי שהסכום שהחברות נותנות (37-40 אחוז תלוי איפה וכמה כסף נכנס), הוא כולל מעמ! ככה שנשאר לי 30 אחוז בלי המעמ (כי אני עוסק פטור), וצריך גם לספק קבלות, וצריך לטפל בשירות לקוחות.. בקיצור, לכל אלה שיצא להם להתנסות בשירות הזה, מה אתם אומרים, שווה את הטירחה? כי לדעתי במקרה שלי אני מרגיש שזה יותר מידי מאמץ לפחות מידי תועלת.. אם אתם מכירים אתרים שכן מצליחים לגלגל מזה משהו, אשמח גם לשמוע ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
כמה כניסות יש לך?
או יותר נכון , לכמה רווח אתה מצפה?
# 6 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
סמוך עליו, הוא מדבר מניסיון.
אני עובד עם MICROPAY העמלות אצלם מתחילו מ37% ותהיה בעיניין שבשביל להרוויח אתה חייב להגיע ל100 שקל בחודש אחרי ההורדה של ה50% של החברות פלאפון זאת אומרת אתה צריך לעשות בחודש 200 שקל לפחות כל זה הבנתי מהחוזה שלי עם MICROPAY, אם אתה מרוויח פחות מ100 שקל אז כל הרווחים מתפצלים בין החברת סלולר לחברה של הSMS. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|