![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שמות לתוכנות
לא יודע אם זה קרה כאן למשהו, אבל כמה מכם כתבו תוכנה כלשהי שעושה X, Y, Z ולא מצאו שם לתוכנה (המטרה בשם היא לא כדי לקרוא לתוכנה כמו לכלב, אלה בתור סימן הכר/זיהוי) ?
השאלה העיקרית שלי היא כזאת: האם משהו נתקל פעם בזה שהוא היה צריך לקבוע שם למשהו (תוכנה או כל דבר דומה אחר שדורש שם), במידה וכן איך חשבתם על השם? האם משהו מכיר אתר שמציג רשימה של שמות בין אם זה עברית/לועזית אשר מציג שם ואת הפירוש שלה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
בדר"כ אני קורה לה על שם הלקוח כפול (הכוונה ל-x) מספר הפונקציות שהיא מבצעת.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
זאת אומרת "משה12" / "אבי10" ? נראה לי קצת מוזר לתת כזה שם.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
שם לפי מטרה זה קצת בעייתי בנושא הזה...לצורך העניין ההתלבטות שלי היא למערכת ניהול תוכן
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מערכת ניהול תוכן לרוב יש לחברות בניית אתרים,
אז לדוגמא חברת בניית אתרים נקראת: Intel (סתם דוגמא...), אז המערכת ניהול תוכן נקראת: IntelCms מבין ? משהו בסגנון, תנסה למצוא שם שמתאים, נגיד סתם דוגמא קוראים לך vadim אז: VaDCms ... בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
גם זה לא נראה כמו רעיון טוב. או לפחות לא רעיון שמשתמשים בו הרבה. כי קח לדוגמא את המערכות ניהול תוכן הגדולות כיום. Joomla, Drupal ואת Wordpress בתור מערכת בלוגים. אף אחת מהם לא עוקבת אחר ה"חוק" של קידומת של שם החברה למילה CMS. לדעתי שמות כמו של Drupal עם הלוגו של הטיפה זה אדיר. את Joomla לא ממש הבנתי אבל את הרעיון מאחורי Drupal בהחלט עושה רושם ראשוני טוב.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|