![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בעיה ב- PR
שלום לכולם.
קרה לי משהו מאוד מוזר. לפני פלוס מינוס שבוע האתר שלי היה PR2. עכשיו אני בודק הוא פתאום PR0 איך זה יכול להיות? זה נורא לא הגיוני כי במילים שאני מקדם אני בתוצאות דיי יפות שזה אומר הרוב בדף ראשון ויש מילה אחת שבדף 2. תראו בעצמכם: http://www.google.co.il/search?hl=iw...meta=&aq=f&oq= למישהו יש מושג?
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
יכול להיות לך PR 0 ומקום ראשון - PR זה בין הדברים שהכי פחות משפיעים על המיקום. יש יותר מ-200 פאקטורים שונים, אחד מהם הוא פייג'ראנק. אחד.
אגב, אם אתה כבר מדבר על קידום... פריימים זה דבר שאסור שיהיה באתר... זה מאוד פוגע במיקום ולמנועי החיפוש קשה להסתדר עם זה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
ירחם ה' איזה קידוד חחח :P
PR 0 זה לא כל כך טוב... זה לא משנה שיש עוד 4000 דברים שמחשיבים את מיקום האתר בתוצאות, תמיד חשוב שיהיה כמה שיותר גבוה. שמע הייתי ממליץ לך להתייעץ עם יועץ SEO או עם מקדם, לשלם לו קצת ושיסביר לך מה לעשות... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אם הדירוג שלך לא השתנה, אז הPR לא אמור לעניין אותך
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
2. PR יכול להיות 0 עקב אי תשובה מגוגל (בסרגל PR), יכול להיות שהוא באמת 0 כי עשית משהו לא טוב ואתה יכול להענש בגוגל אני מציע שתבדוק את זה ע"י בדיקת PR |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
1. יש לך pr2 (תבדוק בdigpagerank, יש אתרים שנוטים לפעמים להציג PR0 למרות שזה לא הPR האמיתי של האתר)
http://digpagerank.com/index.php?url...lo.co.il&dc=18 2. דירוג הPagerank כמעט ולא משפיע כיום על התוצאות האורגניות בגוגל, כך שגם אתרים עם PR0 יכולים להיות ממוקמים במקום ראשון במילה מסוימת שאחריהם בתוצאות יש אתרים בעלי PR גבוה.
# 7 |
חבר בקהילה
|
גם אצלי אין שינוי בPR עדיין PR2
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
כן ראיתי שהוא PR2 אבל מוזר כל אתר נותן משהו אחר.
ומה לעשות ככה הקידוד שלי עם פריימים אני לא מתכנן קידום ענק כולה במילים שרציתי. תודה לכולם.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|