|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
התיעצות בנוגע לאפשרות הוספת אפליקציות
אני חושב שזה קשור לפורום הזה כי בתאכלס זה שיווק, בכל מקרה אם לדעת מנהל כלשהו זה מתאים יותר לפורום אחר הוא מוזמן להעביר (:
אז רציתי להתיעץ איתכם אם משתלם ברשת חברתית ישראלית להוסיף אפשרות שאנשים יוכלו לבנות אפליקציות (כמו בפייסבוק), ולשלב אותן באתר. זה יכול להיות שימושי מאוד ולפתח מאוד את האתר אבל מצד שני אני לא חושב שיהיו מספיק מתכנתים ישראלים שיבנו אפליקציות בסגנון.. מה דעתכם? (אני מבקש בלי תגובות כמו: זה העתקה מפייסבוק.)
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני לא חושב שגרייב מספיק גדול כדי לעשות צעד כזה.. כמובן שאף תוספת לא מזיקה השאלה אם באמת זה יגיע לקהל היעד שלו.. הרי גרייב פונה לקהילת יעד מסויימת..
בכל זאת. אתר שבזכויות יוצרים שלו כתוב : "מנהלי האתר אינם אחראים לשום נזק שיגרם בעקבות צפיה בתכני האתר, ואינם מעודדים התאבדות וכל סוג של הריגה אחרת." אני אומר לעצמי לאן הגענו?! .. ואפי אין לי שום בעיה איתך פשוט אני מביע את דעתי כמו שבקשת |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אהה אוקי..
אני חושב שהתקדמות טכנולוגית אף פעם לא תזיק..אבל יש דברים שיותר חשובים מבניית אפליקציות מתקדמות.. כמו התאמת האתר לאנשים בעלי מוגבלויות..לדוגמא:עיוורון = שהאתר יתמוך במסכי ברייל. או כל מיני דברים קטנים לנו אבל משמעותיים לאחרים. לאחרונה גיליתי שכ25% מהאוכלוסייה הגולשת באינטרנט סובלת מקשיים פיזים למיניהם. וכל דבר שיבוא לקראתם יותר חשוב לפי דעתי מלשחק פוקר.. אני לא אומר שזה יבוא במקום.. אבל יש דברים דחופים יותר. בשורה התחתונה. : התקדמות טכנולוגית לא תזיק. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|