![]() |
# 1 |
חסום
|
בעיה|התקנת לינוקס
התקנתי את הלינוקס דרך הווינדוס ולא מתי שהמחשב עולה.
כשאני מדליק את המחשב הוא לא נותן לי אפשרות בכלל וישר מעלה את הויסטה. הלינוקס על כונן אחר ולא על כונן אחר. מה לעשות? |
![]() |
![]() |
# 2 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
איזו גרסה ניסית להתקין?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
מתי שהמחשב עולה תלחץ בהתחלה F8 וזה נותן לך לעשות BOOT לאיזה מקום שאתה רוצה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אפשר גם להגדיר דרך הביוס לאיזה כונן זה יעשה BOOT. Last edited by OrPol; 05-04-09 at 07:49.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
לינוקס אבונטו.
מישהו יודע מה לעשות? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
הוא הולך לכונן שכבר מוגדר כMASTER, ומתקין עליו את ממשק הGRUB, ככה שברגע שהתקנה של לינוקס בוצעה, הוא לא צריך לשנות הגדרות בביוס => אם המצב לא כזה, ההתקנה לא בוצעה כהלכה. יאיר, נסה להתקין שוב את הלינוקס, הפעם לא דרך הוינדוס אלא הכנס את הדיסק לפני שהוינדוס עולה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
אני בעצם חקלתי את כונן C לשתי כוננים.
אני מפחד שאני בטעות יתקין את הלינוקס במקום הויסטה. למישהו יש מדריך מפורט להתקנה? |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
עזוב את כל החלוקה של הכוננים, סתם בלאגן אם אתה לא יודע איך עושים את זה. אתה סתם תהרוס לעצמך את ההגדרות ולא תוכל לשחזר בלי פירמוט בסוף.
מה שהייתי מציע לך הוא להתקין מחשב וירטואלי ועליו להתקין את הלינוקס (ממה שאני מבין הוא לא הולך להיות מערכת הפעלה ראשית אצלך). ככה יהיה לך גם יותר קל להגדיר את כל רכיבי החומרה בלינוקס. אם אתה יותר רציני לגבי הלינוקס ורוצה ללמוד, תקנה HD נוסף ותתקין עליו (הם ממש זולים היום... אתה יכול לקנות ב-200 שקל HD של 160GB)
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נגיד והתקנתי על דיסק קשיח נוסף לינוקס, ואני רוצה כשהמחשב עושה BOOT הוא ייתן לי לבחור בין מערכות ההפעלה. אני יודע שזה קיים, ראיתי את זה פעם אצל חבר שיש לו 2 דיסקים קשיחים ויכול לבחור באיזה מערכת הפעלה להעלות.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|