![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
[מחפש]| הצעה לעיצוב + תיכנות
שלום לכולם,
אני מחפש הצעת מחיר לעיצוב לאתר אנטרנט ותכנות. ככה, האתר ירכז בתוכו מודעות אימוץ של בעלי חיים. העיצוב עצמו אמור להיראות כמו גלריה כזה עם שורה מתחת לכל תמונה בלחיצה על כל תמונה שיפתח דף עם פרטים אודות הכלב/חתול/חמוס או כל בע"ח אותו הגולשים ירצו לאמץ. סכ"ה ארבעה דפים : 1- דף שער שגם שמתחתיו יופיעו 10 משבצות של בע"ח שנוספו לאחרונה לרשימה. 2- דף גלריה שיופיע מספר פעמים עם תמונות של בעלי החיים 3- דף מוגדל עם תמונה של בעל החיים ותיאור 4- דף יצירת קשר והשארת הודעות במייל. לגביי תכנות - שיהיה תכנות תקני שיותאים לFF ול-IE 6/7/8 ומערכת ניהול תוכן פשוטה שתכלול הוספת תוכן לגלריה כלומר -דפים -משבצות גלריה -דפי התוכן אודות בעל החיים -ואפשרויות לבצע HIGHLIGHT על שורות מסויימות. התקציב שלי נע בין 200 ל-300 ש"ח (יש אפשרות להתגמש אבל תלוי...) ניתן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית, באשכול זה ובסלולרי. הנייד שלי : 054-80-80-40-3 שיהיה לכולנו חג פסח כשר ושמח. ד"א שם האתר יהיה דוגי-סטייל ויש כבר דומיין Doggy-Style.co.il תודה מראש,
# 4 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (3)
|
אשמח אם תוסיף אותי למסנג'ר בכתובת:
yoni_levi1221 [at] hotmail.com שבוע טוב ומועדים לשמחה.
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (3)
|
אני יכול לספק גם תכנות/קידוד...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|