|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש |בעל דומיין שמתאים לאתר משחקים
האתר יעסוק בנושאים הבאים:
1.משחקי אונליין 2.משחקי רשת להורדה 3.סיקורים למשחקי מחשב מחפש שותף לאתר הזה יש לי כבר שותף אחד ואני מחפש עוד אחד שיהיה מתכנת. האתר כל כמה זמן ישפר ויוסיף נושאים לכן אנחנו צריכים כל פעם מתכנת שיבנה ישפר ויתמוך בעניין הזה. כמובן שהוא יבנה גם את האתר עצמו (לא צריך את הנושא של משחקי אונליין כי לזה כבר מערכת) ואם למישהו יש דומיין יחודיי וממש מתאים לאתר הזה שיפרסם כאן דרכים ליצירת קשר ואת הדומיין ואני ידבר איתו. אפשר ליצור קשר דרך החתימה רק דרך המסן.
# 2 |
חבר וותיק
|
www.XGame.co.il
הדומיין הזה שלי.. ואשמח לראות אולי נוכל לעשות משהו בעיניין. אני אצור איתך קשר במסנג'ר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אין לי בעיה לקנות דומיין במיוחד בשביל זה:]
מסן - aviv_amram@msn.com
# 5 |
חבר מתקדם
|
יצרתי קשר עם כולם
וכמובן פתוח לעוד הצעות או דומיינים נוספים
# 7 |
חבר מתקדם
|
האמת לא כל כך מתאים.^
בכל מקרה מי שמעוניין ב-3 שותפים לאתר זאת אומרת אני הוא ועוד מישהו שאני מכיר, והוא גם מתכנת אז שידבר איתי הוא לא חייב להיות בעל דומיין אלא רק מתכנת שמוכן לבנות את האתר ובהמשך להוסיף לו דברים כי אנחנו צריכים מישהו שיהיה מתכנת להמשך הדרך על מנת שנוכל תמיד לשפר את האתר.(אני לא מעוניין רק בבניית האתר כי את זה אני יכול לקנות לבד!)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|