הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 23-04-09, 13:48   # 1
ben
חבר על

ben's Avatar

מיני פרופיל

ben לא מחובר  

שאלה בקשר ל..paypal

שלום לכם.

יש לי שאלה בקשר ל-paypal...
אין לי שם עוד חשבון ואני לא ממש מבין בכל העניין הזה.

כדי להירשם לשם מה צריך?
הבנתי שצריך כרטיס אשראי/משהו כזה לא?
אשמח לקבל הסבר.

הכסף מ-paypal נשלח לחשבון בנק?איך?

תודה!

יצירת קשר - בפרטי -
  Reply With Quote
ישן 23-04-09, 14:19   # 2
Adir
חבר מתקדם

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Adir

Adir לא מחובר  

אתה יכול להירשם לPP בחינם מבלי להכניס כ.א ואז החשבון שלך יחשב כלא מאושר(Unverified).
אתה תוכל לקבל כסף ולשלוח לאנשים אחרים שיש להם חשבון אבל בדרך כלל צריך חשבון מאושר בשביל לקנות באתרים(כמו AMAZON או EBAY)....
איך מאשרים חשבון ? מוסיפים כרטיס אשראי מסוג VISA, MASTERCARD, American Express וכו'.... אחרי שתבצע LINK לכרטיס(זה דרך האתר) הכרטיס יחוייב ב1.5$ משהו כזה, ובפירוט החודשי תראה את הרכישה בנוסף עם קוד בעל 4 ספרות, שתקבל את הקוד תקיש אותו באתר PP ואז החשבון שלך יהיה מאושר ותקבל את הכסף בחזרה.
PP עובד כמו בנק אתה יכול לשמור שמה את הכסף שתקבל מאנשים אחרים או למשוך אותו לכרטיס VISA(יש עמלות...).
  Reply With Quote
ישן 23-04-09, 14:23   # 3
bimbim
חבר על

מיני פרופיל

bimbim לא מחובר  

paypal זה שירות מבית חברת ebay (skype) אשר משמש כבנק וירטואלי. אתה יכול לטעון ולמשוך כסף.
היתרון הגדול של הבנק היא שאתה יכול לשלם בכרטיס אשראי בלי לחשוף את הפרטים למוכר ועם ביטוח על הכסף של גורם מצד שלישי.
כדי להרשם יש להוסיף מספר כרטיס אשראי, המערכת תחייב אותך בסכום קטן מאוד של 1.5$. כאשר תגיע אליך החשבון החודשי או לחילופין באינטרנט או עם נציג שירות, יופיע לך בשורת החיוב קוד, את הקוד אתה נדרש לשים במערכת , רק ככה המערכת תדע שכרטיס האשראי הזה באמת שלך. בעזרת paypal אתה יכול לגבות ולשלם כסף במגוון אתרים ובebay. אם אתה מתכוון לגבות תשלום , paypal תגבה לך עמלה קטנה על קבלת תשלום והוצאת הכסף (https://www.paypal.com/cgi-bin/websc...&countries=ROW). כדאי למכור ולקנות בpaypal לא נדרש שום רישיון עסק או הסכם עם חברות כרטיס האשראי. אני ממליץ בחום על paypal, הם אמינים, טובים ונותנים ביטוח על הכסף.
  Reply With Quote
ישן 26-04-09, 07:12   # 4
mdlv
חבר חדש

מיני פרופיל

mdlv לא מחובר  

תירשם בקיצור אין לך מה לדאוג...
ולא חייב כרטיס אשראי
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום