![]() |
# 1 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
איזה מבין המיני-נוטים?
ציטוט:
או קוד:
Operating system Genuine Windows XP Home with Service Pack 3 Processor Intel(R) Atom(TM) Processor N270 (1.60GHz) Memory 1GB DDR2 System Memory (1 Dimm) Hard drive 80GB 4200RPM Hard Drive Graphics card Intel(R) Graphics Media Accelerator 950 Display 10.1" diagonal SD LED BrightView Infinity Widescreen Display (1024 x 576) Personalization HP Mini Webcam with HP Imprint Finish (Swirl) - For 10.1" Display Networking Wireless-G Card with Bluetooth Keyboard HP Color Matching Keyboard Primary battery 6 Cell Lithium Polymer Battery מה כדאי יותר? |
|
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
505.00 USD = 2,138.68 ILS United States Dollars Israel New Shekels 1 USD = 4.23500 ILS 1 ILS = 0.236128 USD אני תומך וחושב שאתה צודק לחלוטין |
|
![]() |
# 4 |
חסום
|
המחשב הראשון מגיע עם סוללה 3 תאים = פחות זמן שימוש
השני מגיע עם 6 תאים = יותר זמן שימוש הראשון עם יותר HD השני עם פחות תעשה את החישובים שלך ![]() |
![]() |
# 5 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
אני יודע בגלל זזה אני שואל.. בכ"מ סוללה אפשר להחליף. את הדיסק הקשיח זה יותר יקר. סוללה של 6 תאים עולה $129 ...
דיסק קשיח אני מניח עולה יותר. מאחר וזה אותו מפרט, אני חושב שעדיף HD יותר גדול, מאחר וכרגע סוללה לא מהווה אישיו רציני (למרות שהיא הסיבה לשאלה שלי). |
![]() |
# 6 |
חסום
|
כשהסוללה תהרס לך מה תעשה אז? תתחיל להתכתב עם חול? כמה כבר אתה נמצא בלי חשמל היום בכל חור יש לך חשמל
אחריות זה מה שמשנה תמיד חוץ מזה למה אתה קונה משם בכלל תקנה מ KSP או מאיבורי מיבואנים לא מגנבים באג יקרנים בטירוף ובכלל המחשב הזה חלש מאוד בשביל עוד כמה גרושים תקבל פי 2-3 מחשב יותר חזק |
![]() |
# 7 |
חסום
|
אני איש מחשבים ונותן שירות למחשבים ומצלמות במעגל סגור בבאר שבע ואני בחיים לא הייתי ממליץ ללקוח שלי לקחת מחשב כזה
אבל אם אתה יודע מה אתה מחפש אז בהצלחה |
![]() |
# 8 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
בכ"מ אני לוקח את המחשב בארץ, בהנחה משמעותית. והHP מארה"ב הכוונה לרכישה ישירות מHP, האחריות (גם בארץ) היא בינ"ל. המחשב צריך לשמש כמעבד תמלילים נטו, קצת אינטרנט, קצת עריכה של קבצים. לא מעבר לזה. אז למה לשלם 3000 שקל על מחשב בינוני, עם מפרט מעפן, כשאפשר לקחת את המינימום, שעושה עבודה נחמדה למדי (כן, כבר התנסיתי במחשב הזה)? הרי שנינו חושבים שאם קונים מחשב נייד ב4000 שקל עדיף כבר להשקיע ולקנות משהו טוב בסביבות ה6. אם אני יכול לקחת את המחשב הזה בפחות מ2000 שקל לא שווה? שווה. תודה, אפשר לנעול. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|