![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה | מערכת החלפת כספים
שלום,
מערכת החלפת כספים נבנתה על ידי ועל ידי הצוות שאיתי . מדובר במערכת שבה המשתמשים יוכלו לבקש החלפת כספים מארנקים וירטואלים או רגילים כיצד שתרצה בתמורה לעמלה שתקבע שתקבל. המערכת מציגה לך בנוחות את הבקשות של ההחלפות , את התשלומים שביצעת והכל , אך לא מדובר במערכת אוטמטית שמשלמת להם מטעמי אבטחה. תוכל לראות הדגמה של המערכת בקישור הבא: http://works.lwdsystems.net/exc/index.php התחברות: שם משתמש: demo סיסמא: 123123 בנוסף יש פאנל למשתמשים הרשומים תוכל לעיין במערכת ולהתרשם. הסבר לגבי אפשרויות המערכת: אפשרויות ניהוליות: א. ניהול עסקאות הכולל: -הכנסת כספים לארנקים אפשריים. -בקשת כספים בארנקים אפשריים. -חיפוש ממוקד של העסקאות. -עריכת עסקאות , ביטולן ,אישורן והסרתן. ב. הוספת ארנקים למערכת אפשריים , עריכתם ומחיקתם. ג.ניהול הגדרות כלליות שמאפשרות לך נוחות בשליטה על הגדרות האתר. ד. טופס משוב/ הצעות/ הערות הכולל אופציה להגבה ישירות למייל של המשיב. ה.ניהול דף שאלות ותשובות. ו.מערכת לוגים המאפשרת לך לראות איזו פעולות נעשו ועל ידי מי במקרה של יותר ממנהל אחד. ז.מערכת ניהול משתמשים הכוללת השעייתם , אפשרות ניהול ועוד. אפשרויות משתמשים: -אפשרות משיכת כספים ובקשתם. -שינוי פרטי ארנקים. -שליחת טופס משוב. מחיר: 100$. ניתן להוסיף תוספות נוספות ושידרוג המערכת *בתשלום. התשלום יתבצע באמצעות Paypal. למעוניינים או פרטים נוספים ניתן לפנות במייל או בה"פ : lwd.systems@gmail.com שבת שלום , עומרי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
יש כנראה באג.
ניסיתי גם ב- FF וגם IE. אחרי שאני מכניס את פרטי הכניסה מופיע לי לינק "פאנל ניהול" ל-2 שניות ואז נעלם. אי אפשר ללחוץ על הלינק. בקיצור, אי אפשר להיכנס למערכת. לידע כללי: צריך אישור מיוחד מ PAYPAL על מנת לתת את השירות של החלפת כספים. בשביל לקבל את האישור תצטרכו להביא אישורים מהממשלה, מהבנקים ומרשויות המס ולשלוח אותם לפייפל. יש דרך די ארוכה לעבור בשביל לספק שירות כזה. לפני כשנתיים רציתי לתת שירות כזה ונתקלתי בהמון קשיים מצד PAYPAL ככה שאני ממליץ לכם קודם כל לבקש אישור מPAYPAL.
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
2. יש עוד הרבה מאוד ארנקים טובים יותר. לdaromri בFIREFOX יש את הבאג הזה. Last edited by Deadly Mushroom; 02-05-09 at 08:44.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
1. גם אני ניסיתי מזמן להתעסק בנושא הזה ונתקלתי בבעיות עם פאיפל... אין לכם מושג באיזה מהירות יגיעו אליכם אם תעשו את זה בצורה חופשית.
2. זה לא חייב להיות חוקי?? אני לא חושב שכדאי לך.. אם תעשה החלפה פעם בחודש של כמה מאות שקלים אולי באמת לא ישימו לב לעניין אבל אם תעשה את זה כעסק שיעבוד באופן קבוע אני לא בטוח שאתה תרצה להיות לא חוקי...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|