|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
[דרושים] תומכים טכניים לעסק שירותי אינטרנט.
שלום,
דרושים תומכים טכניים בנושא אחסון אתרים, בניית אתרי אינטרנט, שירותי מייל וכד' לצ'אט תמיכה אונליין של חברת פתרונות אינטרנט. שעות קבועות כל יום, במקרה הצורך יותר שעות ופחות שעות עם הודעה מוקדמת כמובן - התומכים יתוגמלו כראויי. באותה הזדמנות, דרושים מתחזקי שרתים, נציגי לקוחות, מתכנתים, מעצבים וכד'. חברה ותיקה וכמובן מספקת חשבוניות הפעילה משנת 2007. השאירו פה פרטים ואני אצור קשר עם האנשים המתאימים, לא ליצור קשר בפרטי או בתוכנות המסרים - השאירו כאן את הטופס הנ"ל: ציטוט:
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יש עוד פרטים שאתה יכול להביא?
# 7 |
עסק רשום [?]
|
שם: אדיר.
מקצוע: מתכנת ומאבטח אתרים. ותק: 4 שנים. נסיון: בניתי אתרים ללקוחות, ניהלתי פורומים וקט' שלמות של תכנות ובניית אתרים בכל מיני פורומים למיניהם (בדיעבד - חרטא). פרטים נוספים: אוכל להיות תומך בתחום האחסונים (הייתה לי חברת אחסון בעבר [שרת ייעודי] וכרגע אני לומד ומתעסק קצת בקינפוג ואבטחת שרתים) ו/או בתחום בניית אתרי אינטרנט (מעצם היותי מתכנת בעצמי). יצירת קשר: מסנג'ר/אימייל: adiramsalem@hotmail.com (יש גם אייסיקיו, אבל אני כמעט ולא פעיל שם). אשמח לקבל פרטים נוספים. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |