|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
הכלבה שלי [קלי] ....הלכה :(
אני לא מאמין שזה קורה לי
![]() הכל היה מעולה עד אתמול... פתאום היא התחילה לנשום בכבדות,בקושי נשמה,בקושי רצה.. כל דקה בטיול היא נחה. והיום,העדפתי להבריז משעתים של בית ספר כדי להישאר איתה כי המצב רק החמיר, היא הקיאה עוד ועוד וגם קצת דם.. ואחרי שעה,שכבר הלכתי לבית ספר. היא מתה ![]() קלי הפינצ'רית המתוקה שלי ![]() סבתא שלי שהיתה בבית אמרה שהיא הרימה תראש ואז הראש נפל וככה גם היא ![]() די אני לא מאמין שקלי שלי מתה! כנראה בת 14-15.. מצאנו אותה ברחוב ומאז 9 שנים אצלינו.. אז בסביבות ה-14-15 כנראה. לא מאמין ![]() ![]() אמא שלי אומרת שהיה לה גידול. ושהוא אצלה כבר 5 שנים בערך. שפעם הווטרינר אמר לה שיש לה גידול ,ואי אפשר להוריד אותו זה מסוכן בישבילה. אז היא השיארה תגידול ולא אמרה לנו ..וזה עדיף ככה. והיום קברנו את קלי שלי אני לא מאמין שזה קורה לי |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
משתתף בצערך
# 3 |
חבר מתקדם
|
גם לי יש כלבה, אני קשור אליה כמעט יותר מההורים, ואני לא מגזים.
משתתף בצערך. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
החזיקה ממש הרבה.
היה לי קולי , גדל אצלי מגיל 0 והלך בגיל 13 , אין דבר יותר עצוב מזה , אין. משתתף בצערך. |
![]() |
![]() |
# 6 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
אין מישהו שקרוב אליי יותר מהכלב שלי.
זה קשה לאבד כלב וזה עצוב. ויכול להיות שתמצא נחמה בכלב אחר, למרות שזה לא יחזיר אותה. משתתף בצערך ידידי. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
נהרגו לי כמה כלבים בחיים שלי לצערי.
אז.. משתתף בצערך [?].
# 9 |
חסום
|
![]() ![]() ![]() גם לי זה קרה ממזמן עם 2 זה קרה לי אחד הכיש אותו נחש ואחד מת מזקנה ![]() ![]() ![]() משתתתף בצערך |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
דודה שלי שהיא במקרה גם שכנה לי בבניין, יש לה כלב שגדלתי איתו הוא כבר בן 16 ואני יודע מה זה להקשר לכלב.
משתתף בצערך... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|