![]() |
# 1 |
חסום
|
בקשת ביקורת אחסון אתרים חינמי
חברת הענק free240 נרכשה מבעליה הקודמים: "דניאל עובדיה" על ידי בר מנור ושותפיו.
לאחר זמן מה שהאתר לא היה פעיל, עכשיו הוא חוזר עם צוות חדש ומוכשר הרבה יותר, האתר חוזר עם שרתים חדשים וחזקים יותר וגם כן עם מערכות חדשות ומתוחכמות יותר. מעכשיו אינכם תצטרכו לשים פרסומות באתרכם. מערכת מיוחדת שבנינו תדאג לטפל בעניין ותכניס פרסומת קטנה בתחתית האתר שלכם. מלבד זה אצלנו בfree240 מאמינים בהתחלה חדשה ובלתת הזדמנות לכל האתרים אשר זקוקים לאחסון, מהיום אנחנו מקבלים גם אתרים שאינם חוקיים. כל האתרים אשר היו מאוחסנים אצלנו נמחקו מהשרות. במידה ותרצו להמשיך להיות לקוחות שלנו ולקבל את השירות הטוב ביותר וליהנות מאחסון בחינם! תצטרכו להירשם מחדש. בנוסף לכל השדרוגים, לאחר סקר קטן שביצענו, החלטנו לעבור ממערכת cpenl למערכת da. לינק לאתרנו: http://www.free240.com נשמח לראות אותכם בין האתרים הרשומים לשירותנו, בר מנור ושותפיו. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
האתר לא נכנס לי.
# 3 |
חבר על
|
בהצלחה..
בזמנו קידמתי לדניאל את האתר הזה במילים : "אחסון חינמי" ו " אחסון בחינם" ... האתר היה בעמודים הראשונים בגוגל בתוצאות 1-3 ... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
תודה
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
נחמד, תודה..
אבל מי מבטיח שהשירות ישאר באויר ומחר לא תוריד את הכל? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
כי עם קניתי את זה אני לא יוריד את זה כל כך מהר גם עם האתר לא ירוויח יש לי שותפים שמשקיעים איתי
אז אתם יכולים ליהות רגועים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|