![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
htaccess מספר פרמטרים בGET
המערכת שלי עובדת בתצורה של מודול שהוא תיקיה ואז הact שהוא הקובץ/סקריפט ובתוכם פרמטרים ללא הגבלה.
שאני רוצה לשנות את הurl עם mod rewrite יש לי בעיה. למשל שאני רוצה להפוך את הURL הזה: index.php?module=article&act=display&id=5 לURL הזה: article,display,5 אין בעיה עם הקוד הזה: קוד:
RewriteRule (.*),(.*),(.*) index.php?module=$1&act=$2&id=$3 index.php?module=user&act=register לא עבד לי שניסיתי לעשות שני שורות בrewrite ומה קורה שיש מעבר לפרמטר של הid מה אני עושה? * אני חשבתי על משהו אני לא בטוח אם אפשרי בhtaccess אבל בעצם כל פרמטר לא משנה מה הGET שלו יקבל את הערך לפי המיקום פשוט.
# 3 |
הוסטסניון
|
זה לא עוזר לי, כי אז אני עדיין צריך להוסיף את הכל הGET שיש בhtaccess גם אם אין לי פרמטרים שם.
אני מחפש איזה דרך שתעשה שבעצם כל משתצנה בGET יהפוך במשתנה בhtaccess לפי המיקום של הפרמטר. יש דרך כזאת?
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה אמור לעבוד
![]() PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
יש דרך לבצע את מה שאתה רוצה אבל זה מצריך קצת יותר מסתם עבודה
יותר קל, שים בHTACCESS ככה קוד:
RewriteRule (.+),(.+),(.+),(.+),(.+) index.php?1=$1&2=$2&3=$3&4=$4&5=$5 [L] RewriteRule (.+),(.+),(.+),(.+) index.php?1=$1&2=$2&3=$3&4=$4 [L] RewriteRule (.+),(.+),(.+) index.php?1=$1&2=$2&3=$3 [L] RewriteRule (.+),(.+) index.php?1=$1&2=$2 [L] RewriteRule (.+) index.php?1=$1 [L]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|