|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[מוכר] קהילת פורומים :]
אהלן, פורום losecontrol.co.il מוצע למכירה,הסיבה? עקב אי זמן...
אני בכתה י"ב מוצף בבגרויות כעת ולאחר מכן אני יורד לאילת לסביבות הכמה חודשים לעבוד בבית מלון... לפורום יש ומה שאתם מקבלים: -דומיין ישראלי לעוד שנה וחצי -מערכת 2.3 עם רשיון -1000+ ייחודיות ביום [הממוצע הוא 1600 ייחודיות] -כאלף כניסות ייחודיות ביום מגוגל [מחיפוש] ואף יותר... מה שאתם מקבלים בעצם זה הכל פיקס... את כל הפורום כולל דומיין הכל הכל הכל... את הקבצים,מסד הכל... ![]() המחיר הוא 1200 ש"ח... הגעתי להסכם עם בחור תמורת 1000 ש"ח אך לעומת מה שהשקענו לדעתי לא שווה... [עם הרשיון חדש הוא 150 דולר ודומיין 160 שקל אז יוצא לכם משתלם ![]() פרטים ליצירת קשר: ronen_cfc@hotmail.com - רונן shlomi_t@windowslive.com - שלומי אפשרי לקבל מספר פלאפון בפרטי
# 2 |
חבר בקהילה
|
זה כולל את האיחסון? אם כן לכמה זמן הוא?
# 3 |
חבר בקהילה
|
כרגע אנחנו על SPD שזה 100 ש"ח לחודש,נוכל לסגור איזה עסקה או משהו עם זה.. כרגע לא משתלם לי למכור בנוסף עם מס' חודשי אחסון בSPD,פשוט כי זה ייקר . אבל יש לי שרת ואני אוכל לתת לך בו במקרה הצורך ל4 חודש אחסון.
# 6 |
חבר מתקדם
|
אתה הבעלים היחידי? או שיש לך שותף?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|