![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש אחסון במהרה.
עקב בעיות עם האחסון הקיים, אני מחפש אחסון חדש.
אני צריך בסך הכל 25 ג'יגה תעבורה ומשהו כמו 250 מגבייט אחסון (לא קריטי) אני מציין שוב שאני צריך את זה במהרה לכן אני יזמין מאחד הראשונים שיפנו אליי הערב. אם אפשר, אני רוצה גם 24 שעות התנסות על מנת לוודא שלא יהיו נפילות תמידיות כפי שיש לי בשרת הנוכחי. האחסון הוא למטרת אחסון של פורום. המסנג'ר שלי הוא borisd45@hotmail.com תודה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
שלום רב,
IsraKal הוקמה בתחילת שנת 2007 על-מנת לספק שירותי אינטרנט מתקדמים למגזר העסקי והפרטי. החברה מתמחה במגוון מצומצם של שירותים על-מנת לספק אותם בצורה הטובה ביותר. אודות מערכת שירות הלקוחות צוות החברה פיתח עבורכם מערכת שירות לקוחות מתקדמת שתעשה לכם את החיים קלים יותר. במערכת ניהול הלקוחות של IsraKal תוכלו להתכתב עם אנשי הצוות של החברה בקלות רבה בהודעות, לראות את כל ההזמנות שביצעתם דרך האתר - את מצבן, את סכומן ואת פרטיהן. בנוסף נמצאים מדריכים רבים בתוך מערכת שירות הלקוחות של ישראקל. חשבון למערכת שירות הלקוחות יפתח עבורכם מיד לאחר הזמנה מהאתר, ופרטים לחשבון ישלחו אליכם בדוא"ל. לכניסה למשתמש ניסיון במערכת שירות הלקוחות , התחברו כעת : שם משתמש:demo סיסמא: demo www.IsraKal.co.il פרטי החבילה: 200 מגה אירוח 250,000 מגה בייט תעבורה כל השאר ללא הגבלה! המחיר הינו רק 20.00 ש"ח לחודש! *יש אפשרות לקבל ניסיון על חבילה זו ! לפרטים נוספים: www.IsraKal.co.il Sales@israkal.co.il 052-6938539/0547629495 |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
הצעה מבית אי.בי.סייטס:
נפח אחסון: 250MB תעבורה חודשית: 25GB פאנל ניהול: DirectAdmin 35 ש"ח לחודש. אתר העסק: www.ebsites.co.il דרכים ליצירת קשר: אלעד פלאפון: 0508177728 אימייל: admin@ebsites.co.il מסנג'ר: elad040@gmail.com יום טוב. |
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
שלום לך
הצעה מטעם ספיישל סרב אחסון 200 מגה תעבורה 20 ג'יגה מחיר חודשי של 25 שקלים אתה מוזמן לקבל 48 שעות ניסיון לפני הרכישה ,שרת יציב ואיכותי דרכים ליצירת קשר! פלאפון: 0545822481 אייסיקיו: 413927402 מסנג'ר: guy@special-serv.net חג שמח ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|