![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עתודה
אהלן,
רציתי לדעת ולבקש כמה עצות מאנשים שנמצאים או שהיו או שיש להם קשר לעתודה. כרגע יש לי קב"א 53, ודפ"ר 60. היו לי קצת בעיות בפסיכוטכני, נפלה לי העדשה וכו'. עשיתי כמה שטויות שם. הבגרויות שלי יחסית טובות, ואני במגמות כימיה ופיסיקה. רציתי לדעת מה הסיכוי שלי להתקבל, והאם בכלל שווה לנסות להתקבל לשם? תודה לכל העוזרים.
# 2 |
הוסטסניון
|
לפי מה שאני יודע הם סגרו את ההרשמה לבחינות הקרובות
# 3 |
חבר וותיק
|
אין ממש קשר לצו ראשון לעתודות
מה שאתה צריך זה בגרות ופסיכומטרי בעיקר פסיכומטרי וההרשמות לעתודות עברו מזמן אני כרגע בתהליכי מיון
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני רק עכשיו עולה לי"ב ככה שיש לי עוד זמן.
רק עכשיו קיבלתי זימון ליום פתוח שיהיה באוניברסיטת ת"א. מה זאת אומרת בתהליכי מיון? מה היו הציונים שלך??
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולא מקבלים זימונים ליום פתוח =\ יש כנסים של עתודה ועתידיים עם אתה בפריפרייה אין שם משהו מסובך זה יחסית פשוט אפילו לשאר הדברים בצבא אתה נרשם לעתודה באתר בוחר מיקצועות ומוסדות שאתה רוצה ללמוד בהם עובר מיון ראשון (הם מעבירים אותך אתה לא עושה כלום... זה תלוי בציון הפסיכומטרי שלך) אחרי זה אתה נרשם למוסדות מחכה לתשובה מהם חוץ מלשלוח כמה פקסים ולהרשם אתה לא עושה כלום =\
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
תחשוב טוב טוב לפני שאתה הולך למסלול עתודה כלשהו.
כן, אתה יוצא עם תואר בגיל צעיר שזה פלוס רציני מאד. מצד שני, אתה מתגייס רק בגיל 21 ואלוהים יודע מתי תשתחרר. והמערכת הצבאית זאת לא מערכת שמתאימה לכל אחד, צריך לחוות אותה כדי להבין. אנשים שאני מכיר שהלכו לעתודה מקללים את היום הזה עד עכשיו. מאד קשה לנהל ככה חיים. תחשוב שבגיל 21 עד 24 אתה מקבל משכורת שנגמרת לך בפחות משבוע.
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מכיר אנשים שיצאו מעתודה באמצע ואני מכיר אנשים שמתחרטים כל יום שהם לא הלכו לזה לך לכנסים לימים פתוחים דבר עם אנשים תחליט אם זה מתאים לך או לא
![]() |
# 8 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
ציטוט:
לחיות ממשכורת של 1000 ש"ח בחודש (רמת פעילות א+) בגיל 21 עד 24 זה לא פשוט ולא קל. החברים משתחררים כולם ואתה רק מתגייס, אלה דברים שצריך לקחת בחשבון..
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|