|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין לרכוש אתר הורדות מערכת איכותית ומקצועית - או מתכנת שמסוגל ליצור אחת כזאת
שלום לכול גולשי הוסטס,
אני מעוניין לפתוח פורטל הורדות, ואני מחפש מערכת הורדות / מתכנת שיוכל ליצור : מערכת איכותית לניהול הורדות והוספה אם פאנל ניהול ברמה גבוה מקיף לכל האתר. במידה ויש ברשותך מערכת / אתר שנמצא ברשת למכירה אשמח לקבל לינק לאתר / למערכת שיש ברשותך. ובמידה ואתה מתכנת אשמח לקבל תיק עבודות או פורטלים שנבנו על ידייך - לא מחייב מתחום ההורדות - תודה, שיהיה המשך יום נעים, אור. ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
יש לי את המערכת הזאת:
http://loadit.speeds.co.il/index.html המערכת עובדת עם שפות PHP ,SQL ,htaccess וJS. כולל ממשק ניהול לניהול הורדות נוח ושאר הגדרות בסיסיות. אם תרצה דמו אשמח להביא לך, צור קשר ב"פ. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
אני מחפש אחד שיוכל ליצור אחת כזאת או אחת אם פונטציאל, את שאר האיפיון והתקציב זה צעד אחרי, צעד צעד.
לא חסר כסף, ודרישות יש לי. אתרי הורדות לא חסר לקחת דוגמא מ www.horadot.net או www.idown.me כאלה ו/או אחרות ציטוט:
אני עדיין מחפש... |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() רוב האתרי הורדות הקטנים שמוכרים את האתרים שלהם זה בדרך כלל אתרים שמופעלים על פורומים.
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תתחבר לאיייסיקיו אני צריך לדבר איתך. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
רוב האתרי הורדות עובדים על phpnuke , כך את המערכת הזו, תשפר אותה ותתאים אותה למה שאתה צריך, זה פשוט מערכת מעולה, מניסיון..
חבל לשלם למתכנת על מה שיש מוכן.. פשוט תשפר אותה ותתאים אותה לצרכך.
# 10 | |
חבר בקהילה
|
אשמח לקבל הקדמה פרטים, מה ההצעה ויצור איתך קשר בהקדם.
ציטוט:
קיבלתי תהודעה, אני כבר ישיב לה תודה עוד הצעות? אני עדיין מחפש.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|