|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
HIGHinteractive - הכרזה
חברי הוסטס היקרים שלום רב,
אני שמח להכריז על סיום בנייתו של אתר העסק שלי. HIGHinteractive הוקמה במהלך 2008 ומספקת שירותי עיצוב ותכנות ברמה גבוהה. HIGHinteractive מספקת ללקוח תוצאות במהירות, כלומר, מרגע הזמנת העבודה וחתימה על חוזה או תשלום המקדמה, העבודה מוכנה לעיתים תוך 24-48 שעות! לHIGHinteractive לקוחות עסקיים גדולים ביניהם מקדמי אתרים, מנהלי חברות, עסקים קטנים ואנשים פרטיים. העסק רשום במס כעוסק פטור ומספק קבלות כחוק. נשמח לעמוד לרשותכם! אתר הבית: http://highinteractive.co.il או בטלפון (אמריקה): 001.845.704-7-407 כתובת דוא"ל: mail@highinteractive.co.il |
![]() |
# 3 |
חסום
|
היי NightCrawler,
לא כל הלקוחות שלי הם ישראלים, וזאת הסיבה למספר הטלפון שכאן, ולשפת האתר. תודה רבה! גיל. |
![]() |
# 4 |
אחראי קהילה
|
אתה גר באמריקה?
|
![]() |
# 5 |
חסום
|
290MB.com שלום,
נראה לי שאין זה המקום לקבל מידע אודות מקום מגוריי. בברכה. |
![]() |
# 6 |
אחראי קהילה
|
גיל, זה דור , העלבת
![]() בכל מקרה, שאלתי כי לא הבנתי למה יש מספר לאמריקה בהצלחה גבר |
![]() |
# 8 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
שיהיה המון בהצלחה גיל,
האתר קצת כבד. Last edited by OrPol; 08-08-09 at 22:50.. |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
האתר בכללי נראה טוב,
קצת מבאס ללחוץ כל פעם על החץ - מאשר ללחוץ פעם אחת ארוכה ושזה יעביר... בכל מקרה מציע לך קצת להגדיל את התוכן שיש באתר ואולי אפילו לעשות טופס ליצירת קשר (הרבה יותר פשוט ונוח...) בהצלחה- נראה רציני ![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
דור, אני מצטער אם העלבתי.
תודה רבה לך מתי. אור שלום, בנוגע למספר: הוא לא של סקייפ. Nafster, חיפשתי בעיצוב לעשות משהו שהוא פשוט יפה וקולע, וזה פשוט קלע, לפי דעתי. אני חושב שכל המוסיף גורע. גיל. Last edited by Gil Berger; 08-08-09 at 22:53.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|