|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] מהו הסיכון בפתיחת אתר וארז?
שלום רב,
רציתי לשאול מהו הסיכון בפתיחת אתר וארז של הורדה ישירה של סרטים בגביית תשלום ומשתמשים? אני יודע שעל מוזיקה יש בעיה בגלל אקום אבל מה לגבי סרטים של חו"ל? יום טוב, |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לפי דעתי אתה יכול לפתוח אתר אבל זה חתיכת סיכון , אתה יכול לקנות איחסון בחול למשל הולנד ולהפעיל משם את האתר.
גם שמעלים את הסרטים תוכונות משחקים וכו' , תעלה אותם לאתרים בחול לא fileflyer. ואתה יכול לכתוב שבעלי האתר אינם אחראים על הקבצים שמועלים לאתר ועוד ועוד... שוב אני אומר לא כדאי.
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() מה שאומר, שהוא נמצא פה בישראל, החוקים חלים עליו גם. ולכן זה גם כן לא חוקי ! |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
כן אבל נגיד אתה פותח אתה כזה בחו"ל ונותן בעצם איחסון בחינם אבל הורדה בתשלום ואתה כותב שאינך אחראי על הקבצים,
הרי יש היום אלפי אתרים כאלה שאף אחד לא עושה להם כלום כי הם רק מספקים איחסון,הרי הרבה שיכולים לבקש מהם זה למחוק מהם את הוארז. יש לכם המלצות על אפשרויות להשכרת שרת ייעודי בחו"ל? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
כל עוד אתה ישראלי והאתר פונה לקהל הישראלי, האתר לא חוקי. השאלה היא באמת שאלה של אכיפה, אם האתר שלך ייתפרסם מספיק (כמו להלה או ליונטוורק בזמנם) אז אני מאמין שהפדרציה תצא נגדך בהליכים. כיוון שאני כבר מכיר אותך ואני מכיר את סוג הפרסומים שאתה מסוגל לעשות אז הייתי ממליץ לך להיזהר עם זה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אני אסביר הכי קצר !
כל עוד מנהל האתר הוא ישראלי החוק תקף מה שאתה צריך לעשות זה לתת ל"מישהו" לנהל זאת אומרת מישהו מחול שיענו הכל על שמו .. ואז על ה*** החוקים בארץ ... |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
ועם הבנאדם יעבור לגור לחו"ל ויפנה לקהל הישראלי גם אפשר לעשות משהו עם זה?
# 8 |
חבר מתקדם
|
חוקיי זכויות יוצרים קיימים כמעט בכל מדינה בעולם , הסיכוי היחידי שלך להצליח זה אם תשיג מישהו שהוא תושב של מדינה שאין בה זכויות יוצרים .
אתה עצמך לא יכול לעשות כלום , כי כל עוד אתה מנהל אותו , אתה הכתובת לתביעות והם יגיעו ברגע שתפתח . אקו"ם זה ארגון מזערי , אתה צריך לפחד מהארגונים הגדולים דוגמאת IRAA , הם יכולים להוציא ממך מאות אלפי דולרים רק על זה שהורדתה 10 שירים למחשב .
# 9 |
חבר מתקדם
|
הולנד\סין...
מדינות מעולות למפרי זכויות יוצרים.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
I am root
|
|
![]() |