![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש לרכוש אתר/מערכת ב550 ש"ח
שלום רב
יש ברשותי סכום סביר להשקעה שבו אני מעוניין לרכוש אתר קיים או מערכת עם עיצוב כמובן במידה ואתם מוכרים לי אתר קיים נא לצרף את כל הפרטים האפשריים(בלי זה אני לא מתייחס): הוצאות-ופירוט ההוצאות רווחים-ופירוט כניסות יחודיות ליום+הוכחה וספרו לי על המערכת של האאתר,מי תיכנת,האם יחודית,איזה אופציות יש שם, ולמה אתם חושבים שהיא תצליח בעתיד במידה ואתם מוכרים לי מערכת שהיא לא אתר קיים נא לצרף איפיון מדוייק של המערכת(עדיפות בנוסף לדמו) מי תיכנת יחודיות וכו' הסכום הוא 550 ש"ח כמו שאמרתי שיועבר בהפקדה בנקאית ברגע הרכישה ושוב,פניות רק עם כל הפרטים שציינתי בפרטי/כאן בהודעה תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
www.XGame.co.il
כל האתר ב 400 ש"ח - כולל דומיין, psd של העיצוב, וכל קבצי המערכת! המערכת היא מערכת מוכנה, העיצוב אני עיצבתי, את האופציות אתה יכול לראות, הדומיין מעולה - ככה שאם תיהיה קהילה טובה - האתר יכול להצליח. אין הוצאות, הכנסות היו לפני מספר חודשים של מפרסמים פרטיים + גוגל אדסנס. יצירת קשר בפרטי - מוכר בגלל שאני צריך את הכסף. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
http://www.fsyeah.net
מערכת שתוכנתה אישית,מקבל PSD,ממקבל קבצים(מין הסתם),מקבל הדרכה אם תצרך תן הצעת מחיר י,אני מוכר את המערכת+העיצוב בגלל שאני פותח אתר חדש(באותו נושא) עם מערכת חדשה וכו',עם גירסה חדשה,ואין לי מה לעשות עם הנוכחית. אה יש גם לוח בקרה לכתבים,ולוח בקרה לאדמינים(ששם שולטים על האתר וכו'),אין הכנסות,ואין כמעט כניסות(בגלל מה שכתבתי) הייתי יכול לשקר לך וכו',אך הלכתי בדרך הישר:P מגיע כולל דומיין* דרכים ליצירת קשר: הודעה פרטית. |
![]() |
![]() |
# 5 | |||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
# 6 | |
Авторитет
|
EpsilonTal, אל תתחכם. כבד את דרישות פותח הנושא, אם אינך יכול לעשות זאת - אל תגיב.
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
http://d-il.admins.co.il/
למכירה המכירה לא בלעדית במחיר של 500 שקל עם אתה רוצה אפשרות לרכוש את המערכת בלעדי התשלום או 1500 שקל המערכת בא לי התוכן של אתר אחרי הקניה אני מאבטח את המערכת יש אפשרות לשלב אותה עם כל פורום שאתה רוצה |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עוד הצעות? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |