|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
פרצו לאתר של תמי 4??
![]() מה לעזאזל? עריכה : עכשיו אני שם לב שבכלל האתר שלהם זה tami4 ולא tami-4, מה זה יכול להיות אם כך?
messenger : support AT netspot.co.il Last edited by VoyaAGe; 19-07-09 at 02:15.. |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם זה מה שמופיע.. כניראה..
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
גם לאתר של פוקס (החברת בגדים.. Fox) הקבוצה הזאת של האקרים פרצה ושמה את אותו הדף.. זה היה אתמול או שלשום. (כמובן שעכשיו הכל בסדר)
|
![]() |
# 4 |
I am root
|
חבורה מוכרת...
הנה כאן הם מתגאים בדיפייסים שלהם http://www.arabic-m.com/index.php?pa...aB0%20m0h4mM3d |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
חח גם האקרים הישראלים מציקים להם
זה הדדי |
![]() |
# 7 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אם כן, אשמח לשאול אותך שאלה פשוטה - מצטער אם היא קצת חודרנית. מה אתה מעדיף, שאתה, אמא שלך ואחיך ימותו - או ש-30 אנשים בעזה ימותו? אם התשובה היא "אמא שלך, אבא שלך, ואחיך" - הרי שעברת את השאלה הראשונה. מה אתה מעדיף - שחייל ישראלי (בשביל העניין אח שלך, דוד שלך - מישהו קרוב אליך) ימות - או שאזרח בעזה ימות? אם על שני הדברים ענית באופן פרו-פלסטני - אז המשך כך ואני מכבד את דעותייך, אבל אם לא - אז אל תגיד דעה שאתה לא תומך בך. |
|
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אם אתה חושב שאתה יכול לחיות איתם בשלום, אני מציע שתעזוב את דירתך הנוחה והקרירה ותעבור לגור איתם לכמה ימים. אם תחזור משם שלם וואלה אני אהיה הראשון שאהפוך להיות שמאלני. סגרנו? אבל עד אז אתה לא אומר מילה. |
|
![]() |
# 9 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
# 10 |
חבר וותיק