|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש| הצעת מחיר לשרתי VPS שונים
אני צריך 2 שרתי vps
אחד linux - בסביבות 120 לחודש, משלם לחודשיים מראש (אם יש יותר זול סבבה) שיהיה מינימום 10 ג'יגה ארד דיסק.. השני windows - משהו ממש קטן, רק שיהיה הרבה תעבורה - עד 80 שקל לחודש. שוב, לא צריך הרבה זיכרון, רק שיהיה מהיר.. אני משלם ל-2 חודשים מראש.. ואם השרות יהיה טוב אני ימשיך. יום טוב
# 2 |
חבר בקהילה
|
שלום לך,
ההצעה הבאה מבית FixGaming בשיתוף עם LiveVPS: שתי הויפיאסים יהיו עם המפרט הבא: זיכרון: 256MB RAM דיסק קשיח: 15GB מערכת הפעלה: לבחירת הלקוח כולל פאנל DA חינם! קו 100Mbps פרטי מתפרץ ל1Gbps! *המחיר כולל תחזוק בסיסי *המחיר לא כולל אבטחת השרת, ניתן לרכוש אבטחה בתשלום נוסף. סה"כ 220 לחודש בהתחייבות לחודשיים מראש. לפרטים נוספים: יואב: 054-8840880 | yoav@fixgaming.co.il בר: 054-3063343 | bar@livevps.co.il |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
שלום ,
אני שמח להציג לך את חבילת VPS#2 שלנו . 10% מתוך מערכת מבוססת על שתי מעבדי Quad Xeon E5420 256Mb Ram ECC 30GB Hdd חיבור - 100Mbit לכל השרת . [במדינת ישראל] שימוש אישי לכל שרת וירטואלי - 10Mbit 100 ש"ח כולל מע"מ *תוספת לפאנל ניהול דיירקט אדמין - 10$ (כולל מערכת הפעלה ווינדוס או לינוקס לבחירת הלקוח .) 200 ש"ח כולל מע"מ לשני שרתים . יצירת קשר : דרך הטופס באתר - http://mbps.co.il/contact.html מייל - admin@mbps.co.il איסיקיו - 308848890 אפשרויות תשלום: הפקדה \ העברה בנקאית העברה לחשבון PayPal תשלום בכ.אשראי באמצעות PayPal תשלום בחיוב טלפוני
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|