|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: אם יקום אתגר בפורום, תשתתף בו? | |||
כן |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 69.23% |
לא (נימוק בהודעה יירצה מאוד) |
4 | 30.77% |
אולי (נימוק בהודעה יירצה מאוד) |
0 | 0% |
מצביעים: 13. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
השתתפות באתגר.
אהלן,
הסתכלתי היום על הפורום ועל מצבו מבחינת פעילות ורמה, וזה דיי ניכר שהרמה לא גבוהה במיוחד והפעילות דיי נמוכה. אתגרים זה תמיד דרך טובה, למשוך גולשים ולהרים את הפעילות בפורום (שזו המטרה העיקרית). עכשיו, השאלה כאן היא האם תהיה השתתפות באתגרים או שכמו בעבר - נריץ אתגר ויהיה משתתף אחד. אני מבין שחלק מהאנשים עסוקים, לכן, בתור התחלה יהיה אפשר לתת משימה דיי פשוטה שלא תצרוך הרבה זמן ובנוסף לתת שבוע בערך להגשת העבודה. חשוב שיהיה ברור, מכל אתגר תמיד תהיה תועלת אישית למשתתף, אם זה הפרס שינתן לזוכה ומעל לכל הניסיון והאתגר, אתגרים תמיד משפרים את רמת המעצב וגורמים לו לחשוב מעבר. שכל אחד יגיד את דעתו, ישתתף, לא ישתתף ולמה, אחלה סופ"ש. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
שמע אני חושב שאני אשתתף אם יהיה אתגר מעניין דווקא ולא אתגר פשוט.
משהו כמו אתגר של עיצוב אתר. בכל מקרה אני חושב שהרבה אעשים פה לא נמצאים בבית כל הזמן אני למשל חייל ונמצא פעם בשבועיים ולכן אני ממליץ על זמן הגשה ארוך יותר משבוע משהו באזור ה-3 שבועות. אם תתייחס ל2 הנקודות הללו אני חושב שתראה יותר השתתפות. *אתגר מעניין ולא פשוט שישעמם מעצבים רציניים. *זמן הגשה ארוך.
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מאמין שאני אשתתף.
בניגוד לBLUZ אני לא חושב שכל האתגרים חייבים להיות ארוכים. זאת אומרת צריכים להיות אתגרים רגילים שיהיו שבועיים שלושה ויהיו אתגרים מהירים של יום יומיים שיכולים להיות מעוד מעניינים. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
הייתי נורא שמח להשתתף באתגר שיעניק תרומה מסוימת כגון עיצוב אתר אינטרנט \ לוגו \ פרסומת - לעמותה או ארגון התנדבותי
סופ"ש נעים לכולם! Last edited by israel; 13-08-09 at 18:05.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|