![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת על "2webs"
אני "לקוח" (חסות) אצל אופיר
אופיר ילד משהו נחמד עוזר תמיד ! הוא מאוד נחמד ותמיד יש לו סבלנות ![]() איחסון יציב מהיר ! הרגע עברתי עליו והדומין התעדכן אחרי 5דקות ![]() אני נורא ממליץ ! להצטרף ולהנות ממהירות ויציבות והמחירים ממש נוחים :qqb015: אני מקווה להנות עוד ![]() http://2webs.net
הוסטסניון
|
מחירים ממש זולים.
שיהיה בהצלחה.
חבר וותיק
|
נראה חברה טובה ,תגיד לו לסדר ת"5" באתר זה מציק (בחבילה 1).
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחח, מה הקשר הדומיין לחברה?
עידכון הדומיין קשור לספקית שלך! ולא הבנתי איך הדומיין קשור לשרת בכלל! הוא רק מפנה אותו לשרת. אפילו עם הדומיין יהיה מופנה (לא יהיה על) לשרת על המחשב שלי זה יתעדכן באותו זמן אצלך, ורוצה לדעת עוד משהו? בטח יש לך דומיין be, דומיין be מתעדכן 3 דקות מקסימום... אז זה אומר שאפילו הספקית שלך איטית לגמרי |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
ניר אתה נשמע חכמולוג.
תראה ת'פורום ש'ך! הרקע של מסגרת מועתק ממני ! בקושי 33איש מחוברים מקסימום WTF מזה . לוגו מפייר סטייל במקום שמישהו ברמה יכין. מודים ועיצוב בכלל לא משהו :\ קיצר שתלמד נדבר. http://www.crazylion-f.be תגובות על 2WEBS ?
Guest / אורח
|
כן אחי חברה טובה מאוד..
חבר שלי מנהל אותה והוא נותן שרות מעולה.. |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הוא לא מועתק, כולה פסים אפורים על צבע אפור, זה מועתק ממך? אתה רוצה להגיד שזה "שלך"? ואני יודע שהפורום שלי סתם מעפן אבל תיראה את שלך חביבי! דומיין be?! חסות?! לוגו מכוער! תאמת ששלי זה לא לוגו, זה באר =] ואני יודע יותר ממך... אז תשתוק. |
|
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
עם אתה יודע שהפורום שלך מסריח אז שב בשקט =]
|