![]() |
# 1 |
חבר על
|
בעיה בפוטושופ
יש לי בעיה עם הגרדיניאט טול שאני עושה חתימה(מנסה לעשות)והוא לא משלב בין התמונותצ לאחר שאני עושה מאסק מה לעשות?
ועם לא מתאים תעביר. ועוד משהו איך אני יכול לסמן למשל מכונית בתור תמונה איזה כלי הכי נוח? או האם יש שיטה מסוימת שתקל עלי?. תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
השאלה הראשונה לא ברורה ולא יודע
השנייה magic hand tool הוא כלי שבעיקרון תופס את החלפת הצבעים זה טוב שיש רקע אחיד ושונה מהתמונה במקרה אחר קצת יותר מסובך. במקר האחר freeform pentool ולסמן "וי" על magnetic בלמעלה בפס... זה תופס בערך איפה שאתה עובר עם העכבר. זאת שיטה גם טובה =] בהצלחה
# 3 |
חבר על
|
התכוונתי בראשון שאני עושה חתימה אז משמתשים בגרדינאיט כדי לשלב בתמונות אז הוא לא משלב לי הוא עושה לי תצבע שלו כזה..
ואיפה הכלי הזה נימצא? |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אוקיי אז ככה תראשון אנלא יודע איך לפתור אבל השני לא הבנת ממש לפי מה שאמרת לי איפה נמצא כל דבר
אז השקעתי בשבילך אנלא נוהג לבזבז זמן על זה אבל יש לי מצב רוח טוב. להבא לא להוסיף אותי לאייסיקיו או כל דבר אחר בשביל עזרה אנלא מוקד תמיכה http://img217.imageshack.us/img217/9437/explain9in.jpg ![]() כפי שאתה רואה האפשרות הראשונה שהסברתי ראשונה והשנייה שהסברתי שנייה ואחר כך ישך בסרגל כלים למעלה אפשרות של magnetic הדבקתי לך חלק מהסרגל. כדי שתראה מה לעשות בהצלחה
# 5 |
חבר על
|
תודה אחי !
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
בבקשה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |