|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ויזה של הדואר? כדאי?
אהלן
אני רוצה להתחיל להשתמש בגווגל אדוורד(הפירסום) כדאי לתת להם גישה לחשבון בנק שלי ע"י הוראת קבע? או ללכת על כרטיס נטען של הדואר? כמו שהבנתי זה עולה 20 שקל להוציא את הכרטיס הזה וצריך להטעין אותו לפחות ב 400 ש"ח שווה? |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
פשוט יותר להוציא כרטיס בבנק תהליך של 10 דקות מקס ?
|
![]() |
# 3 |
חבר על
|
המינימום ירד ל 250 ש"ח .
פעם היה 400 ש"ח |
![]() |
# 4 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
נכון, העמלה היא 20 ש"ח.
סה"כ פתרון נחמד ושימושי כי הוא מגביל את הגישה של גוגל לחשבון הבנק שלך. הוצאתי עד היום 4 כרטיסים כאלה ורכשתי עימם באינטרנט וגם בבתי עסק רגילים. עכשיו יש לי ויזה רגילה מהבנק לשימוש הכללי אך אני עדיין משתמש בויזה הנטען למטרות מסוימות. בהחלט שווה לדעתי. |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בנוסף זה עולה בפעם הראשונה 20 שקל להוציא+להטעין?? וכמה זה עולה ברגע שאני מכניס את הפרטים של הוויזה לגוגל(כמה עמלה)? באסה 20 שקל לפח חח יש דרך אחרת לוויזה כזאת שתעלה פחות? איפה זה רשום?ראיתי באתר של הדואר שזה 400 מינימום אבל לכרטיס הזה יש הרשאה ליותר כסף אני רוצה אנונימי ואני מוכן לשלם על זה 20 שקל חד פעמי |
|
![]() |
# 6 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
שאל אשנבאי בדואר הוא יגיד לך. הכרטיס חד פעמי, אתה משלם פעם אחת 20 שקל וזהו, אלא אם אתה קונה בדולרים, שאז המחיר הוא השער היציג +2% עמלת המרה. לגבי השאלה עם הבנק - ככה אני מונע גישה לחשבון הפרטי שלי, הכרטיס של הדואר קיים בנתונים של פאיפל, דרים-הוסט, גודדי וכו' והיו מקרים שהם ביטלו החזרים/חייבו אותי סתם, ככה אין להם גישה לחשבון עם "הכיס העמוק יותר", והגבייה שלהם/ הגישה שלהם לכספים שלי מוגבלת. מעבר לזה שנוח לעקוב אחרי התשלומים, ולשמור על הפרטיות. Last edited by OrPol; 07-08-09 at 15:54.. |
|
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אי אפשר לפרסם עם הכרטיס הזה באדוורד תבוא תפרסם ב-100000 שקל ואז שיגיע רגע התשלום לא יהיה כסף בכרטיס ותעלם להם, עם פרטים סמויים.. ניסיתי לפרסם בגוגל בגלל שעוד אין לי יזה אני עוד לא בין 16, ניסיתי עם הכריס הזה ואי אפשר.. מה שכן לקנות באינטרנט והכול אפשר.. עשיתי לי כבר 2 כאלו, וכול חודש אני עושה כמעט שאני צריך לקנות באינטרנט.. בהצלחה
# 8 |
חבר מתקדם
|
אחלה של דבר הכרטיס הזה באמת
קניתי כבר שניים כאלו ואני רוכש דברים באינטרנט בראש שקט |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אצלי הגוגל ADWORDS לא אישר את הכרטיס ויזה נטען, תברר אם הם מקבלים נטען..
אבל לשימושים אחרים, הכרטיס מאוד מתאים ונוח.. |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|