|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
איזה תשתית וספקית הכי טובה למשחקי רשת עם שחקנים מחול ?
איזה תשתית וספקית הכי טובה למשחקי רשת עם שחקנים מחול ?
אני עכשיו בתשתית בזק ספקית הוט. ואני לא יכול לתפקד ככה. אי אפשר לשחק ברשת בכלל עם שחקנים מחול פול לאגים יש. מה התשתית עם הקליטה הכי טובה שיעבוד לי חלק? וספקית. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
הוט הם תשתית.
ובזק זה הכי מהיר שתתקרב לחול, אולי תנסה את אקספון. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני בזק בינלאומי והוט 1.5M משחק AA בלי בעיות
# 4 |
חסום
|
אני משחק powerchallenge זה משחק פלאש ברשת עם אנשים מחול השחקנים שלי לא זזים וכולם קוראים לי lagger.
גם בקאנטר סטרייק יש לי לאגים אי אפשר לתפקד ככה |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
^ שחכת לומר תשתית וספק.
לי יש תשתית בזק ספקית WOW שזה גם של בזק, אין לאגים אין כלום. עם זה הכי טוב לפי דעתי (ולפי עוד הרבה אנשים) לשחק ברשת. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
עצה לי אליך
להוט שלא תעיז להתקרב הרבה ניתוקים |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אני תשתית בזק, ספקית בזק-בינלאומי :
משחק (יותר נכון שחקתי..) cs1.6 & cz ולא היו לאגים בכלל.. דרך אגב אני עם שניהם כבר מעל ל 4 שנים ועכשיו גם החלפתי לאינטרנט אלחוטי - ואין נפילות או בעיות ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
I am root
|
אקספון = BEZEQINT ....
יצא לי לעשות TRACE לגוגל דרכם , זה בדיוק אותו ניתוב אגב host 018.net.il 018.net.il has address 91.205.155.83 018.net.il mail is handled by 1 mail.018.net.il. 018.net.il mail is handled by 100 mx.bezeqint.net. מעניין שהם לא סומכים על השרתי דואר של עצמם כספק אינטרנט |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
012 עם "מסלול גיימר"
60 שקל בחודש ל 2.5 מגה , הכל טוב ואין לאגים בשום משחק.... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חסום
|
ציטוט:
אני משחק וזה אין לאגים פתאום השחקן שלי נתקע לכמה שניות כל איזה 3-4 דקות ושוב חוזר. ככה זה כל הזמן כל 3-4 דקות נתקע וממשיך, פירמטתי תמחשב מליון ואחד פעם וזה לא סידר ולא כלום ככה שזה תלוי באינטרנט ויש גם משחק רשת powerchallenge משחק פלאש עם שחקנים בחול כל הזמן בצאט אומרים לי יש לך לאגים יש לך לאגים, אני כבר לא יודע מה לעשות. ובמחשב הראשי לא עם הראוטר הכל עובד חלק, למה זה? ואיך מסדרים? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|