|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מכירות כמה מהאתרים שלי- לרציניים בלבד
שלום לכולם
לאחרונה התחלתי להשקיע זמן באתרים הגדולים באמת שלי ופרויקטים חדשים חוץ מזה שאני גם סטודנט על הדרך אז החלטתי לנסות למכור את האתרים הבינוניים והקטנים והנה האתרים למכירה : קודם כל אציין שהדומיינים מעל שנתיים וחלקם אפילו 3 מה שהאתרים כוללים זה מערכות לניהול תוכן , עיצוב , מילים מקודמות במנועי החיפוש מספר גולשים ממועט באתרים הקטנים www.dworld.co.il אתר מדריכים לעיצוב , הפסקתי להשקיע בו אז יש לו רק 50 גולשים ביום בזמנים טובים יותר היו 500 , כמובן שמקודם בהמון מילים www.animez.co.il אתר אנימה , אותו קטע כמו עולם העיצוב , היו הרבה כניסות ועקב חוסר השקעה ירדו www.flyff.co.il אתר למשחק הflyff תוכלו לראות קידומים ברוב המילים 3 האתרים למעלה מועמדים למכירה ה2 למטה אני רוצה לבדוק אפשרויות והצעות מחיר, תתכן מכירה www.shin2.co.il - אתר מדריכים לשין מעל 1000 שורות ביום בזמנים טובים היה עם 10 אלף ביום , שוב קטע של הזנחה קשה מאוד מקודם , תחפשו שין , מדריכים לשין , עזרים לשין , ועוד www.mapleisland.co.il - מדריכים למייפל סטורי מעל 1000 , היה ב7 אלף ביום ואף יש פוטנציאל לזה מקום 2 במילה מייפל סטורי , ועוד מאוד מילים אז מה שבעצם אני רוצה זה הצעות כספיות על האתרים אני רוצה הצעות לפרטי , והצעות אשר יראו לי רציניות אני אצור איתם קשר אם אתם רציניים מספיק ינתנו לכם עוד פרטים תשקללו את הכניסות עם העיצוב ועם המערכות ותגיעו להצעות כתבו את שם האתר וההצעה הכספית ואזור לרציניים בלבד !! יום טוב לכולם Last edited by yogevper; 09-09-09 at 02:20.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|