|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מישהו ניסה כבר את הNGN של בזק?
מקודם דיברתי עם בזק וביררתי את המחירים ואת המהירויות העלאה והורדה שלהם..
והתברר גם שהמחיר יוצא יותר זול ממה שאני לוקח אצלם עכשיו..שאני משלם להם על 5MB וב30 שקל פחות בחודש אני יכול לקחת את 10MB של NGN.. לפי מה שהם טוענים זה 10MB הורדה ו800KB העלאה.. למישהו כבר יצא לבדוק את העיניין הזה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
I am root
|
בקושי יש פריסה של הרשת
אם אתה גר בסביון , יש לך NGN אם אתה גר בשאר הארץ תמתין כאן בודקים אם יש לכם תשתית באיזור: http://www02.bezeq.co.il/NGN/Pages/f...x?ExpandItem=5 והנה המפה הארצית : http://www02.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn_map.aspx |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תתפלא..אצלי כבר יש
![]() ויונתן אני יודע שאתה תוכל לענות על זה..הם רושמים באתר והם גם אמרו בטלפון שהקצב העלאה יהיה 800KB ל10MB אני באמת יוכל להיכנס לFTP ולהעלות קובץ על 800KB לשניה? Last edited by Tal`s; 22-09-09 at 18:19.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
שלי היה 5MB העלאה הייתה בין 50 ל80KB לשניה.
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
dsa
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אושיית הוסטינג
|
10mbit -> 1250kb per sec
1mb up -> 125kb upload
# 8 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
מהירות ההעלאה שלך תהייה על 100 ק"ב לשנייה 1MB = 8Mbit
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
התכוונת 1MBPS = 1MBIT אני מניח =]
ההבדל הוא בין ביט (bit) לבין ביית (byte). bit = binary digit משמע ספרה בינארית בודדת (0 או 1). byte זה סיבית, בנויה מ8 ביתים. חברות האינטרנט רושמות בBITים בשביל שזה יראה הרבה, בתאכלס הן מוכרות לנו 1/8 ממה שרוב האנשים חושבים. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
הם אמרו שמי שמצטרף לNGN הם מעלים אוטמטית לכולם את מהירות העלה ככה אמרו בכנס בזק אקספו
אבל הם עשו טעות שהם לא הביאו סיבים אופטיים עד הבית הם משתמשים בחוטי נחושת הישנים והטובים ששורדים ומעבירים את זה הם אילצו את עצמם לעשות מרכזייה מרוחקת ולהעביר הכול לDATA CENTER שעד עכשיו לא היה להם בכלל לכן אני חושב שHOT יפרשו את רשת הUFI שלהם הרשת שלהם תהיה מהירה בהרבה מזו של בזק , כי הוט משתמשים בסיבים אופטיים וברשת הכבלים שמאפשרת להעביר מידע הרבה יותר גבוהה ולכן הם יציעו מהירות של 100 מגה עד סוף שנת 2010 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|