![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אתיקה בין מעסיק ללקוח
אהלן
אני יתאר לכם מקרה ששמעתי תאמרו לי מה דעתם במידה ואני מעסיק כאן מישהו מהפורום לדוגמא מתכנת על סכום כלשהו סוכם שברגע שהעבודה מוכנה הכסף מועבר והודגש לו כמה זה דחוף במידה והאם הראה לי כבר את המערכת,והוגשו לו תיקונים לעשות ולאחר מכן הוא נעלם ליומיים ניסיתי להתקשר והוא לא זמין SMS וכו' וכבר יומיים לא זמין האם אתי להעביר את העבודה לאדם אחר(וכמובן לא לשלם לאדם הראשון עקב הבריחה??)? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שכן, עבר פרק זמן מסויים, וזה כבר נופל על המועסק.
כמו שאומרים "זבש"לו" |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואם המועסק לא יאמר שלא הוסכם זמן שבו העבודה לא תקפה אמרתי לו זמן כלשהו שעבר ,פעם ראשונה הוא הבריז ולא הגיש בזמן וסלחתי אחרי זה הוא מאחר במעל יומיים על ההגשה ולא מעדכן אותי לא ב SMS שיחה מייל ICQ מסנגר כלום |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
בסופו של דבר זה איך שאתה רואה את זה, אם הדחיפות שלך לא גבוהה
והפרק זמן לא ארוך יחסית לדחיפות. תן עוד זמן , אם זה דחוף ועבר פרק זמן נכבד שלפחות היה אמור להתריע , תן למישהו אחר. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
אין באמת תשובה מוחלטת,
אבל תחשוב מה יקרה אם מחר - אחרי שכבר תבקש ממישהו אחר להכין - הוא יתקשר, יגיד "סליחה - נשרף הארון חשמל, אבל הכל גמור - אוקיי?". תחפש בעזרת 144 את הטלפון שלו בבית, תתקשר. נסה לשלוח לו מייל. (אגב - אם זה תיקונים קטנים וזה ממש דחוף לך אז פנה אליי בה"פ מקסימום נסדר לך משהו זמני עד שתשיג אותו) |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
תחשוב שלהתחיל מהתחלה עם מתכנת חדש יקח לך גם כן עוד זמן.. לדעתי חכה עוד יום יומיים ואם הוא לא יצור איתך קשר תעבור הלאה..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|