![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
איחור ב3 ימים,מה דעתכם
אדם כלשהו שאני לא יזכיר את שמו עשה לי עבודה כלשהי
סכום העבודה היה 125 ש"ח והזמן שנקבע היה יום ראשון העבודה התעכבה(הסיבה שהוא אמר היא כיוון שהוא רצה לתת את העבודה לאדם שעובד איתו והוא הבריז לו ),אותי זה לא מעניין האדם איחר לי וביזבז לי מלא זמן,הידיעה שהאתר לא מוכן משגעת אותי העבודה הסתיימה רק עכשיו משמע 3 ימים איחור מה לדעתכם צריך להיות הפיצוי? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
שום פיצוי,
רק אל תעבוד איתו יותר.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מחזק, במידה והוא הודיע לך ואמרת "טוב" - הוא לא צריך לפצות...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
לא אמרתי טוב
לא היה ברירה אחרת במידה ואדם אחר היה מתחיל את העבודה זה היה ניגמר אחרי 3 ימים איחור אז לא היה לי שום ברירה אלא שימשיך והוא אמר שזה יהיה מוכן בראשון,ואז ראשון בערב הוא נעלם ורק בשני הוא אמר שזה יהיה מוכן בשני וככה עד רביעי לפנות בוקר |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
שאתה עובד עם ילדים זה מה שקורה , תעבוד עם חוזים כמו בן אדם .
125 שקל זה לא סכום לעבוד , רק על פתיחת הNOTEPAD אני לוקח 125 שקל עוד לפני שכתבתי שורת קוד אחת .
# 6 |
חבר וותיק
|
@slash צודק.. כשאתה משלם סכום כזה על עבודה אל תצפה לעבודה מקצועית שתגיע בזמן ולפי מה שנהוג בשוק.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
ממש לא נכון. יש אנשים אמינים שעושים עבודות מעולות גם אם העבודה קצת זולה. אנשים מתמחרים את עצמם לפי מה שהם חושבים שהם, וכן מה לעשות, לא כל אחד מאיתנו יכול להרשות לעצמו לקחת 1000$ כשהוא לא מתכנת עם דוקטורט וראש צוות לשעבר באמדוקס...
# 8 |
חבר מתקדם
|
כל מנעולן בלי בגרות לוקח רק על זה שהוא בא אלייך הביתה 300 שקל , מתכנת יכול להרשות לעצמו לקחת יותר .
# 9 |
חבר בקהילה
|
שום פיצוי , במידה והיית חותם איתו על חוזה שהוא צריך לסיים את העבודה בתאריך כזה וכזה. הוא מחוייב , במידה והוא מאחר בהגשת העבודה אתה כבר סוגר איתו מה הפיצוי שאתה מקבל על כל יום שעובר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|