|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[מחפש] הצעה לאתר הימורים כמו אתר טוטו WINNER
אני אשמח לקבל הצעות לאתר בדיוק כמו האתר של הטוטו
http://www.toto.org.il/ אותו דבר 100% אבל האתר בשפה אנגלית עובד עם בנק ALERTPAY גם libertyreserve (בנקים וירטואלים כמו PAYPAL ) אשמח לקבל הצעות לפרטי |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
לדעתי מדובר בהשקעה של עשרות אלפי שקלים, לא בטוח שזה המקום הנכון למצוא את המתכנת המתאים, אם כי בפורום זה יש כמה אנשים שיוצאים מהכלל וללא ספק יכולים לספק את הסחורה.
במידה ואתה מחפש שותף אשמח לשמוע קצת יותר על הפרוייקט. כמו כן אוכל לארגן משקיעים במידה הצורך.
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני יודע שזה צריך השקעה אל תדאג בקשר לזה אשמח לדבר איתך
תשלח לי האיימיל האישי שלך ** אני לא מבקש משהו ענקי כמו שיש להם פשוט מערכת של האחוזים כמו באתר הטוטו גם מי שהרוויח המערכת עובדת עם 3 נחושים נכונים עד 6 ניחושים זה הכל Last edited by Domino; 19-10-09 at 19:22.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
וואלה, כנראה שותף דמיוני.
הדומיין רשום על שם ישראלי, לא מסתכלים קודם אם יש בעלים לעסק אלא אם יש בעלים לדומיין. חוץ מזה שהאתר שלך פונה כולו לקהל היעד הישראלי (כמו שכתוב בתיאור הדומיין שלך שראיתי בעזרת בדיקת WHOIS פשוטה). הייתי ממליץ לך לחשוב פעמיים לפני שאתה פותח אתר הימורים, תאמין לי שזה לא שווה את הכסף שאתה תשלם אחרי זה לרשויות האכיפה. אגב, יכול להיות שאני טועה אבל במקרים מסויימים העונש מגיע גם למאסר בפועל. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
המשטרה עסוקה בלתפוס מכוניות תמימות בסיבוב לבדיקת רשיונות |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אנשים, נראה לי שסטיתם קצת מהנושא, בסה"כ הבחור מחפש מתכנת וזהו.
אתם אחראים לגבי חוקיות ? חסר אנשים שיש להם חברות הימורים? הדומיין שהוא נתן זה דוגמא וגם אם יש לך את הדומיין שלו מאיפה אתה יודע שבזה הוא משתמש ? לדעתי צריך לחזור לנושא - שהוא מחפש מתכנת. לילה טוב
# 9 |
חבר בקהילה
|
חחחח.. אהבתי הדומיין זה דוגמא למערכת שאנחנו צריכים לא יותר מזה
1) האתר עם דומיין COM לא CO.IL 2) האתר שלנו עולמי לא רק בארץ 3) שרת של חברה מחול 4) אני יקבל כסף כמו שאני עובד באתר לא כמו בעל האתר 5) מבקש ... רק תגבות על הנושא תודה Last edited by Domino; 20-10-09 at 02:42.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|