|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
אבקש ביקורת על העיצוב :]
http://www.siz.co.il/my.php?i=nmwydtw5yzel.jpg
שלום .. מתוך תחביבי לעצב אתרים עיצבתי אתר שאני מניח שרובכם יגיד שהוא דיי פשוט .. אבל הוא קולע למטרה המסויימת . מממ אשמח שתגידו לי מה אפשר לשפר ואיך דעתכם בכללי :] המשך יום מרתק ! |
![]() |
# 2 |
חסום
|
מעביר את הרעיון בצורה טובה וגם המבנה מעולה, אבל:
בחירת הצבעים שלך הייתה יכולה להיות טובה יותר, יותר מקצועיות בבאר (גזירת תמונות, לוגו) .. זהו בסה"כ |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
צודק בחירת הצבעים שלי באמת הייתה יכולה להיות יותר טובה במידה מסויימת
אבל כול צבע ששילבתי לא הלך לי הכי טוב חוץ מהכחול הזה ומהלבן .. וכן גזירת התמונות אני לא הכי מקצועי בדבר :] אשמח אם תתן לי מדריך שמסביר איך ליגזור תמונות בצורה הטובה לדעתך . המשך יום נעים . |
![]() |
# 4 |
חסום
|
אני ממליץ על שיטה די למתקדמים, זה קצת מוציא את העיניים אבל זה יוצא כמעט מושלם
![]() יש לך את ה Navigation בצד ימין, תגדיל את העבודה ב 300%, ככה שאתה רואה הכל מפוקסל ואתה רואה גם את הפיסה הכי קטנה שנשארה מהגזירה... זה יוצא באמת מדוייק להפליא בנוסף לכך אתה יכול לשים Outer Glow על השכבה שאותה אתה גוזר וככה תראה את כל הפיסות שנשארו מהגזירה מסביב.. עוד משהו קטן, יש אתרים שנותנים תמונות גזורות ממש ![]() ובלי קשר הייתי נמנע מגזירות כאלה שהם מסובכות, אובייקט אחד יפה של איזה חייל מ COD4 היה מתקבל יפה לבד חחח ![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
נראה רע :\ הבלוקים רעים פחות מדי תוכן צבעים רעים חלש
|
![]() |
# 7 |
חבר על
|
כן מה בעצם אתה אומר פה ?
עיצוב לא משו זרוק לפח ![]() תודה על הפירוט :] |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
מבנה טוב , בחירת צבעים טובה
הערות : 1. לשפר ניק לעשות משהו יותר מרשים 2. אם יש לך יידע ב 3D יכול לצאת שילוב יפה 3. לנסות השקפות 4.עבודה עם צבעים יותר בהירים לאתר כזה יכולה למשוך יותר את העיין *דעתי בלבד , בהצלחה
חבר חדש
|
חסר ברק לעיצוב
יש לאן להתקדם |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|