![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אינטרנט 10 מגה (שרת) ?
היי
אני לא יודע איפה לכתוב את זה אבל פה זה נראה לי המקום הכי טוב יש לי חבר שיש לו שרת ויש לו 10 מגה מהירות והוא רוצה לשים או יותר נכון חיבר את השרת שלו בבית לאינטרנט 10 מגה זה אומר שמי שיתחבר לאתר שעל השרת שלו אז האתר לא יזוז כי זה אינטרנט בייתי ? אני ממש לא בקיא בשיט הזה מישהו יכול להסביר לי ? מה מי מו ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מהירות האפלואד זו הבעיה שלשים שרת בבית.
# 3 |
אושיית הוסטינג
|
האפלאוד המקסימלי בחיבור ביתי(נתעלם לרגע מעסקי), הוא עד 1024kb.
משמע -> 8Mbit. אם נחשב את החשמל שהמחשב צורך והסירוס בקו האנטרנט בבית, כנראה שיותר ישתלם לבעל השרת לאחסן אותו בחווה. הייתרון היחידי שיש לשרת שכזה, הוא בתור שרת הורדות לבית. ועם נתייחס לרגע לחבילות המפוצצות של ה-NGN\UFI, הלקוח בעצם משלם מחיר מפוצץ על תשתית מבזק/הוט. הקווים לחו"ל, מסורסים עד ל-300-800k לגולש, והקווים בארץ, לרוב השרתים בישראל אין UPLOAD שיספק לקוח אחד. אומנם, תיאורתית יש אפשרות להקים עכשיו בישראל REAL HD TUBE, אבל התעבורה תעלה כל כך הרבה שזה לא ישתלם.
# 4 |
הוסטסניון
|
תחשוב על זה ליצור 2 חיבורי אינטרנט אחד זה להשתמש בו כולם בבית ואחד לשרת יצא יותר זול מאשר חברה
השאלה היא נגיד ומישהו משלם ל 013 על 10 והוא משתמש בזה רק לשרת בבית כי יש לו WIRELESS מהשכן נגיד ... ככה שהשרת שלו יושב על 10 מגה ביתי לבד אבל השרת יהיה איטי ? מבחינת אם מעלים עליו אתר אינטרנט ? הוא יזוז לאט ? מה מי מו יש מושג למישהו ? כי אם זה חיבור של 10 אז האפלוד הוא 80 משהו כזה לא ? לא יודע כמה .. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|