|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
Online Games - פורטל משחקים חדשים.
שלום,
לאחרונה העלתי פורטל משחקים חדש, בכתובת הבאה: http://www.OnGames.us תכונות ומאפייני הפורטל: * פורטל Online Games מכיל כיום כ-35 משחקי פלאש שונים, והוא אמור לגדול בעתיד הקרוב לכ-200 משחקים. * בפורטל Online Games יש עיצוב נקי מאוד, והוא דל בפרסומות. * בפורטל Online Games משתמש יכול להירשם, ולסדר לעצמו רשימת משחקים מועדפים משלו. רציתי לבקש מכם ביקורת בונה כנה על האתר, על העיצוב ועל כל מה שבא לכם להגיב. במידה ואתם מגיבים משהו, אנא תנמקו את עצמכם. במידה ואתם מעבירים ביקורת על האתר, אשמח אם תעזרו לי ותפרטו איך לדעתם אוכל לתקן את הליקויים שהעלתם. שיהיה יום טוב!
# 2 |
חבר על
|
נחמד .
זה מבוסס מערכת מוכנה? אגב יש פעילות באתר שלך (זאת אומרת כניסות) ? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאוד.
ממליץ להוסיף הרבה משחקים.. אם אתם רוצים לעקוף אתרים מתחרים. מבנה סבבה. רק העיצוב זה מה שהורס (לי לפחות) את האתר..
![]() |
# 5 |
Winner
|
הלוגו נחמד חוץ מזה העיצוב לא משהו..
וגם הקונספט של האתר חרוש, בהצלחה בכל מקרה ![]()
# 6 |
חבר בקהילה
|
העיצוב נקי ונוח, אני מאוד אהבתי.
הצעה- את הדף הראשי לא כדאי לעשות ארוך כל כך. יש המון אתרים בתחום, מקווה שתצליח. בהצלחה!
# 7 |
חבר בקהילה
|
אתר נחמד
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
איך לשפר? אני חושב שהכל..
אני לא רואה פה משהו מיוחד או יפה.. הבלוקים בירוק הזה נראים מהסגנון עיצוב של פעם.. ולא החדש.. [Web 1.0 2.0..]. הלוגו לא נראה מקצועי וגם לא נקי.. והדבר היחידי שאהבתי זה את הרקע..
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
נחמד מאוד
תקנה דומיין CO.IL בהצלחה.... |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
נראה נחמד מאוד, לפי דעתי -
תשנה את סדר התצוגה של המשחקים (תציג 100 משחקים במקום 20), בתור אתר חדש אתם צריכים מאגר ענק, בהתחשב בעובדה שיש אתרים גדולים יותר והם כרגע עדיפים על הגולשים. בקיצור, אני הייתי נשאר עוד חצי דקה באתר, אם היה לי מבחר יותר גדול של משחקים (ואולי הייתי גם משחק באחד מהם)... בהצלחה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|