![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש שותף לרשת חברתית
אהלן,
אני אלון, בעל מספר פרוייקטים ואתרים, כמו כן יש לי שרת vps , שעליו רצים מספר אתרים ופרוייקטים שלי, חלקם גמורים וחלקם לא, התחלתי לפני בערך שבועיים פרוייקט חדש של רשת חברתית עם כמה רעיונות שיש לי להוסיף , מעין פורטל חברתי, קניתי דומיין שלדעתי אדיר, אני לא יכתוב אותו כאן, הדומיין הוא חיבור של שתי מילים, קניתי אותו ב-2 גרסאות, אחת עם מקף ואחת ללא מקף.. דרוש לי שותף, עם ניסיון במערכות מוכנות של רשת חברתית, מתכנת Php ועדיף גם מעצב , (יש לי פלאשר מקנדה אבל לאחרונה הוא פחות ופחות זמין).. כרגע השותף לא יצטרך להוציא כסף, אבל יכול להיות שבהמשך הוא יצטרך (לפני שנגמור את האתר, בערך עוד שבועיים) לשים כמה עשרות שקלים השתתפות על השרת.. אני רוצה קורות חיים מלאים, פרוייקטים קודמים ואם יש לו אפשרות להשקיע כסף (איתי ביחד, אני גם ישקיע והשקעתי הרבה), ופרוייקטים קיימים ועוד.. שימו לב, אני מחפש אנשים פרטיים ולא בעלי עסקים למינהם .. בעלי אתרים סבבה.. אבל אני לא מחפש להיות איזה קליינט של חברה לבניית אתרים.. מי שחושב שהוא מתאים, שירשום לי כאן בבהודעה שהוא יוצר קשר, וישלח מייל ל Admin@netproject.co.il עם קורות חיים מלאים.. ניסיון וכול זה.. זה פרוייקט גדול שדורש הרבה עבודה, אבל הרווחים יבואו בהתאם. תודה רבה, יום טוב..
# 2 |
חבר על
|
שלחתי מייל.
# 4 |
חבר חדש
|
אתה מוזמן ליצור עימי קשר , מנכ"ל חברת סורסווב בפועל , מתכנת php , mysql מתחזק שרתים מתלמד [מערכות Linux] לומד בקורס מדעי המחשב [דרך הצבא] , מתכנת בסביבת המחשב בשפות C# בלבד .
בברכה בן , יצירת קשר בחתימה , תודה .
בברכה בן , מנכ"ל חברת סורסווב . פאלפון : 0509640507 / כל ימות השבוע החל מ12 בצהריים עד 3 לפנות בוקר [בשבת החל ממוצ"ש (6:50) בערב עד 3 לפנות בוקר] . מסנג'ר : admin@sourceweb.co.il , איסיקיו : 583-605-584 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|