![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
חברת אחסון שלי
אוקיי.
החברה נפתחה שבוע שעבר. עוד לא עשינו פתיחה, אנחנו עדיים מקימים צוות תמיכה ומפעילים בדיקות בשרת. אשמח לשמוע תגובות על היצוב שלנו. לבנתיים זה עיצוב פשוט וקל. אנחנו מאמינים שעם הלקוחות גם נתקדם בעיצוב לבנתיים אין מערכת הזמנה ולא כלום וכנל לפי הלקוחות נתקדם. דרכי התשלום הם Paypal , מזומן בזמן, דואר, העברה בנקאית. אשמח לתגובות בוגרות ובונות www.dreamhost.co.il
# 2 |
חבר בקהילה
|
אמממ העיצוב דיי פשוט ולא מושך
כמו שרשמת אין בינתיים מערכת הזמנה.. נראה כמו האתרים של טיפו =\ יש המון מה לשפר שם אבל אהבתי את השם (: תנסה בתור סלוגן "אחסון שלא חלמתם עליו" , "אפילו בסיוט הכי גדול שלך אנחנו איתך" , "החלומות שלכם הם ההכשרה שלנו" כל מני שילובים כאלה שקשורים לחלומות ומשאלות (: אתה יודע בכל זאת..DREAM =) בהצלחה ומזל טוב על הפתיחה !! ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אוץ' כואב לראות לאיפה שוק ההוסטינג הגיע בישראל..
הנה אתה אחת הדוגמאות |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
למה להגיד דבר כזה? עומרי תודה רבה לך, בקרוב יהיה עיצוב יותר יפה, ומערכת הזמנה. תודה.
![]() |
# 5 |
חבר על
|
קודם כל שיהיה בהצלחה !
לטעמי , הצבעים קצת "צועקים" מדי לחברה רצינית. שנית, אתה מפרסם חבילה בדף הראשי עם מערכת הפעלה לינוקס (השמאלי) ושם את הלוגו של וינדוס - לא נראה לי לעניין ויכול להטעות לקוחות. ושוב, שיהיה בהצלחה !
# 6 |
חבר על
|
בהצלחה.
דבר שני - יש שם משהו מאוד עדין ויפה (הגוון הזה של התכלת הוא מצויין לטעמי), אבל העיצוב עדיין לא מלוטש: יש פינות לא מעוגלות, קידוד לא מדויק, מסגרות מסוימות מעוגלות ואחרות מרובעות (צריך לשמור על מראה אחיד...) הטקסט של החבילות (כחול-סגול) - מחריד.. כנ"ל גם מבחינת הגודל של הטקסט הזה... ענקי! וגם פונט לא מרשים... הכרזה בצד שמאל כאילו לא קשורה לעולם... הטקסט הראשי באתר לא קריא בכלל (תגדיל את הטקסט, שים יותר טקסט, תצבע אותו בשחור וכו'...) מחירי האחסון סבבה לגמרי... אני מצדיע לכם על הניסיון למכור במחירים טובים (למרות שלא תקבלו ככה הרבה לקוחות לצערכם)... אני מוכר במחיר כפול לשלכם, אבל למזלי אני לא מתעסק עם אחסון בלבד, ובטח שלא אחסון לילדים.. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שמתי לב שאתם על ספיד הוסט, שיהיה בהצלחה.
לדעתי אתם צריכים עיצוב חדש, יותר מקצועי, שוב בהצלחה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|