![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
צריך איחסון ב35 דולר לשנה!
ב"ה
טוב אני מוכן לשלם 35 דולר לשנה קיבלתי הצעה מעסק רשום כאן חצי גיגה ו50 ג''גה תעבורה הבעיה שאני לא מוצא אותו , אשמח אם הוא יפנה אלי משהוא יכול לתת לי במחיר כזה אולי פחות מגה אשמח לקבל תמורת 35 דולר לשנה מחפש חברה רצינית , תודה!
# 2 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
א. אתה לא מוצא אותו כי הוא כבר לא קיים... מי שנותן חצי ג'יגה ב35 דולר לשנה הם עסקים שלא מחזיקים מעל חצי שנה.. גג חודשיים (יולי-אוגוסט בד"כ..)
ב. אני יכול לעשות לך 50% על חבילות האחסון אצלי בעסק תוכל לקבל במחיר שהצעת חבילה בסיסית של: 150 מ"ב נפח אחסון 10 ג"ב תעבודה חודשית במחיר של 130 ש"ח לחצי שנה במידה ותהיה מעוניין, הנה דרכים ליצור איתי קשר: משרד: 077-4566086 נייד: 052-7727608 דוא"ל: davidml@adva-s.co.il טופס יצירת קשר |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שלום רב , חברת GlobalServ אחסון מותאם אישית : שטח אחסון : 500MB תעבורה : 50GB פאנל ניהול : DirectAdmin כמות דומיינים : 10 תמיכה : php,perl,cgi-bin כמות חשבונות FTP : ללא הגבלה מסדי נתונים SQL : ללא הגבלה מיקום שרתים : 012 פתח תקווה מחיר שנתי - 45 דולר - תוספת 10 דולר לסכום שביקשת . בקניית חבילה זו דומיין ישראלי ב 70 ש"ח חבילה יותר קטנה אם תהיה מעוניין : שטח אחסון : 400MB תעבורה : 30GB פאנל ניהול : DirectAdmin כמות דומיינים : 10 תמיכה : php,perl,cgi-bin כמות חשבונות FTP : ללא הגבלה מסדי נתונים SQL : ללא הגבלה מיקום שרתים : 012 פתח תקווה מחיר שנתי : 40 דולר - תוספת 5 דולר מהסכום שביקשת בקניית חבילה זו דומיין ישראלי ב 80 ש"ח * גיבויים בשרת נפרד 3 פעמים ביום עד 100GB * תמיכה 24 שעות ביימה 7 ימים בשבוע במגוון דרכים כגון - צ'אט חיי , טלפון קווי , סלואלרי , אימייל ועוד' * 3 ימי נסיון ללא כל התחייבות או תוספת תשלום * קבלות הכל כחוק מספקים פתרונות אינטרנט מתקדמים - וותק 3 שנים ומקצועיות אתה מוזמן ליצור קשר בכל אחת מהדרכים הבאות : אימייל - support@globalserv.co.il מסנג'ר - orgez017@hotmail.com פלאפון - 0547872995 סקייפ - Or Gez או לחלופין באתר הבית שלנו דרך צ'אט חיי - www.GlobalServ.co.il נשמח לראותך בין לקוחותינו בברכה ,אור
![]() |
# 4 |
חסום
|
שלום לך ,
אקסטרים-סרב הינה חברה העוסקת באספקת שירותי אחסון אתרים ובניית אתרים. התמחותה העיקרית של החברה היא בעיקר אכסנת אתרי אינטרנט ובנוסף גם עיצוב אתרים. חברת אקסטרים-סרב הוקמה בשנת 2004 ומספקת שירותי אחסון אתרים למגוון רחב מלקוחותיה .כמו כן החברה מנהלת מספר אתרים ישראליים ברחבי רשת האינטרנט . חברת אקסטרים-סרב מפעילה מספר שרתים מהירים אשר פועלים עם מערכת ההפעלה Linux על כל גרסאותיה . השרתים מחוברים למספר קווי אינטרנט מהירים על ידי קווי תקשורת ATM, וכן ישירות לצומת ה IIX הישראלית. השרתים מתוחזקים באופן שוטף על ידי טכנאי ונתונים להשגחה מלאה 24 שעות ביממה. חבילת תחילת שנה : שטח אירוח : 1GB תעבורה חודשית : 90GB חשבונות FTP : עד 30 חשבונות דומיינים : עד 25 דומיינים . מסדי נתונים : עד 5 מסדים . כל השאר : ללא הגבלה . סה"כ מחיר לשנה : כמבוקש , 35 דולרים . ואנחנו אפילו מבטיחים להישאר לעוד כמה שנים כאלו ![]() שים לב ! המחיר הוא לשנה הראשונה בלבד . אמצעי תשלום : -הפקדה בנקאית -תשלום באמצעות אתר PayPal.com אהבת ? צור קשר : 0526336532 , בשבילך - בכל שעה , חוץ מאשר בשבת . |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
אני לא מבין מה הקטע לתת לבן-אדם את מה שהוא מבקש?
הלקוח לא תמיד צודק! אם הוא ירצה 10 ג"ב ב10 שקל - אתם גם תיתנו לו? אם אין לך בעיה לאחסן בשרת אחד 200-300 לקוחות בו זמנית, אז אני מבין את היכולת שלך למכור במחירים האלה.. אני מעדיף שיהיו אצלי גג 20 לקוחות על שרת אחד, ולא 200... גם אם זה אומר שהלקוחות צריכים לשלם יותר... עבור פותח האשכול - אני מאחל לך בהצלחה בהקמת האתר. והנה סיפור מתוך ניסיון אישי: כשהייתי ילד, רכשתי חבילת אחסון של 50MB ב50 ש"ח לחודש (שרת ווינדוס) אצל ADCD.co.il השרת עבד פיקס, בלי נפילות, בלי בעיות, וקיבלתי הכל כמו מלך... יום אחד החלטתי שאולי כדאי לי לחסוך וחיפשתי אחסון זול, אפילו בקצת. אז חיפשתי לאחסן בחברות קטנות שהציעו לי הצעות בסכום שאתה מבקש... מתוך טיפת הרגש האחרונה שיש לי (ואני די אנטיפת, אני מודה.. אני איש שאוהב לעבוד קשה ולא אוהב לחפש תרגילים), אני לא אספר לך כמה שרתים עברתי, כמה נפילות קיבלתי, ומה כמות הגולשים שאיבדתי... בהצלחה. ושבת שלום כמובן! (ואם אני אקבל באן על התגובה, כנראה זה מגיע לי.. אבל בכל אופן - מקווה מכל הלב שתצליח עם האתר) |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אני כניראה סוגר עם GlobalServ - תודה ושבת שלום!
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
3 שנים זה הרבה זמן...
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
תוכל להתקשר , אין שום בעיה .