![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש שרת VPS להרצת
סליחה על הכותרת, אין אפשרות לערוך אותה. דרוש שרת VPS ושרתי משחק בתמורה לקידום אתרים.
שוב שלום, כמו שציינתי אני דורון , אני בן 21 ואני מקדם אתרים. אני בנוסף מתעסק בעולם האינטרנט, יש ברשותי 2 אתרים ביניהם פורום שפתחתי לפני כשלושה שבועות. בפורום הושקעו כספים על עיצוב מדהים ומיוחד, ותכנות טוב. החזון שלי מבחינת הפורום הוא לא להיות קהילת תוכן אלה קהילה של אנשים, אני מהדור העתיק אני לא מחפש אנשים שיספיקו או שיביאו לי הורדות. הפורום רץ כרגע לבדיקות , לראות איך הקהילה מתחברת לשמוע תגובות,ביקורות ודברים שיש לתקן וכמובן לראות איך אפשר לקדם אותו. אחד מהדברים שהועלו הם שרתי משחק. בדגש על שלושה משחקים. CS SAMP ו MU (בגירסה חוקית 97). אני מחפש אפשרות לשיתוף פעולה עם חברת אחסון שיכולה לספק לי את השרתים אותם אני דורש בתמורה לקידום אתר ב 2 ביטויים בסדר גודל בינוני עד סביר. לפרטים נוספים אודות יכולתי כמקדם, ניסיוני או פרטים נוספים כלליים אשמח אם תיצרו קשר באחד מהתוכנות המסרים או במייל: אי מייל / comeback.t@gmail.com - MSN ICQ - 259049552
מאגר משפטים לפייסבוק , מתעדכן בכל יום! עשרות שידורי ספורט בכל מקום בארץ ובחינם! מהיום יש המון דרכים להכיר , הכרויות בפייסבוק זה הדבר הבא! עשרות ומאות שירים להורדה ממגוון רחב של שרתים. Last edited by Mystic; 07-01-10 at 18:00.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אחי?
דבר איתי אני צריך לקבל שרת ויפיאס חדש שיושב בישראל. אני יוכל להריץ לך תמורת מה שאתה אומר ועוד משהו שנסכם בינינו עידפות תתקשר ל-0509349919 אם לא במסן alonabrgel@walla.com
# 3 |
חבר על
|
התקשרתי, עוד הצעות?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|