![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש VPS.
האמת היא שההצעה הכי אטרקטיבית שאני רואה עכשיו היא של JAGUARPC
עם מבצע לרגל 11 שנים בשוק 448 ראם במקום 192 25 ג'יגה אחסון במקום 15 ו450 ג'יגה תעבורה במקום 300 ב21 דולר בלבד ! הייתי כבר קופץ על זה אבל מסיבות כאלו ואחרות אני מעדיף שרת בארץ. הצעה אטרקטיבית כמו זו כנראה לא אמצא כאן אבל אשמח לראות הצעות דומות. - זיכרון זה אחד הדברים שאני מסתכל עליהם יותר מהשאר. - ותק של 5+ שנים. - מערכת לינוקס. - DEDICATED IP |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
שלום, אשמח להציע לך את אחת החבילות מעסק InetKey:
http://www.inetkey.net/vps.php יצירת קשר - http://www.inetkey.net/contact.php בברכה, דניס.
# 4 | |
I am root
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
למה סתם לקפוץ.
איפה מתחתי ביקורת על החברות בארץ או רשמתי שהן "קמצניות"? זה למה ציינתי שאני די בטוח בכך שלא אקבל הצעות זהות אבל אשמח להצעות כמה שיותר אטרקטיביות כשהדגש הוא על כמות הזיכרון שאני מקבל. ויונתן, מדובר כרגע בסך הכל במספר מועט של אתרים אישיים, אני מעדיף VPS על ריסיילר מסיבות כאלו ואחרות. Last edited by aleminio; 08-01-10 at 17:15.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
I am root
|
ציטוט:
אני יכול לתת לך חבילה יותר אטרקטיבית מהמבצע הזה שהצגת כאן השרתים שלנו באירופה ( בצרפת ) , לכן הכדור בידיים שלך להחליט אם זה מתאים לך קודם כל לפני שאציע לך משהו בכלל. ולא ציינת , האם אתה צריך גם פאנל ניהול לשרת, ואיזו הפצה של לינוקס אתה מעדיף... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
אעדיף centOS, לא ציינתי כי עוד לא ראיתי חברה אחת שלא נתנה אפשרות להתקין את המערכת הזו.
מבחינת הפאנל עדיין לא החלטתי, הכיוון הוא להשתמש בwebmin אלא אם אמצא בימים הקרובים מספר אנשים שמעוניינים לשים כמה שקלים בשביל אחסון ואז בעצם ישתלם לי להזמין כבר CPANEL. אבל טוב שהזכרת את זה כי אשמח גם לדעת מה המחירים שלך על מערכות DA\CPANEL. בנוגע לשרת, אם לא אמצא חברה בעלת וותק, ביקורות טובות ומחירים זולים(בהשוואה למחירים בארץ), אזמין כבר מחול ואקח אותך בחשבון. Last edited by aleminio; 08-01-10 at 18:11.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
I am root
|
ציטוט:
במידה ואתה מעוניין בסיפאנל , זה בתוספת של $10 לחודש. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
שלום לך
הצעה מטעם העסק ספיישל סרב ויפיאס "קטן" זיכרון: 256 דיסק קשיח 10 ג'יגה כולל DA 2 כתובות איפי יחודיות מחיר חודשי 120 שקלים בחודש דרכים ליצירת קשר: פלאפון: 0545822481 אייסיקיו: 413927402 מסנג'ר: guy@special-serv.net ערב טוב ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|