![]() |
# 1 |
חבר על
|
[עזרה]בדיקת מאמץ רסיבר אודיו
שלום, רציתי לשאול אותם, האם ניתן לבדוק את מאמץ הרסיבר מבלי להפעיל אותו את הווליום על כל הבית?(אחרת השכנים יהרגו אותי).
יש לי רסיבר של Pioneer VSX-518 - לחצו על מנת לראות תמונה. הוא מספק 110וואט לכל ערוץ. עכשיו יש לי רמקולים של מערכת קולנוע 5.1 Pure Acoustics QX900 - לחצו על מנת לראות תמונה. 2 הרמקולים הרצפתיים לכל אחד יש עוצמה של 300W. כל שאר הרמקולים בעוצה של 150W. רציתי לבדוק האם יש אפשרות לבדוק עד איזה ווליום\כח יכול לספק להם הרסיבר וכמה זמן הוא יכול להחזיק אותם בעומס (עד שיהיה OverLoad). יש אפשרות לעשות את זה עם תוכנה\קובץ אודיו כלשהו מבלי להפעיל את הווליום על כל הבית? תודה, דניס.
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני לא מבין את השאלות האלה.. בשביל מה לעזאזל לבדוק מה המאמץ? כאילו, הוא מספק לך מה שאתה צריך.. הוא מספק לך עוצמה כרצונך, מה עוד?
כמיטב ידיעתי, לא ניתן לבדוק עם ציוד ביתי. זה מה שנקרא - להרוס רק בשביל לראות\לנסות. זה כמו השאלות, מה המהירות הכי גבוהה שהאוטו הזה מגיע? אותו הדבר בדיוק. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
איך אתה רוצה לבדוק אותו ?
מאיזה בחינה ? באס ? איכות ? מה ? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|