![]() |
# 1 |
חבר על
|
חנות שעונים - מה אתם אומרים?
אהלן
אני רוצה להציג בפניכם אתר אינטרנט לחובבי השעונים שביניכם. כל מי שרוצה לרכוש שעון יד מכל סוג מומזן להיכנס לחנות השעונים הוירטואלית הזו. לכניסה לאתר: שעוני יד אשמח לקבל ביקורת על האתר / על השעונים בחנות. כמו כן, גם על מספר דפים פנימיים שכתבתי: תקנון לחנות שעוני יד מאמר: כיצד לרכוש שעון? אגב, אם תספרו לי איזה שעון יד יש לכם, או איזה שעון יד הייתם רוצים שיהיה לכם - זה יעזור מאוד. רק בשביל להבהיר את הנושא - אני לא עובד בחנות השעונים, אלא מכרתי להם את האתר.. תודה מראש על התגובות |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
האתר פשוט ויפה
![]() בתור אחד שיש לו שריטה לגבי שעונים אני קצת חושש להתחיל להסתכל באתר.... יש לי כמה שעונים, כמו שאמרתי שריטה.... חלק שלמעצבים וחלק של חברות מוכרות, נכון לעכשיו השעון שהכי אהבתי הוא Omega Planet Ocean Chronograph. בקרוב מאוד אני מקווה לרכוש Breitling for bently 6.75 ![]() ושעון נוסף שמשך לי את העין ויחסית דיי פשוט של אמבוס מדגם Yacht שלדעתי הם הפגיזו בשעון יפהפה בצבע זהב\שחור. לגבי החנות שפרסמת, נראה שיש להם מחירים סבירים מאוד... בהצלחה
![]() |
# 3 |
חבר על
|
וואי חתיכת שריטה..
יש לך תקציב לברייטלינג הזה? זה 7 אלף דולר! אגב, תודה על התגובה.. אשמח לתגובות נוספות על האתר! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
נחמד מאוד
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |
חנות שעונים, שעוני יד, שעונים, שעון |