![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שרת יעודי בישראל
שלום, אני מעוניין לקבל הצעת מחיר להשכרת שרת, על בסיס
תשלום חודשי או תלת חודשי. על השרת להיות בעל מערכת הפעלה ווינדוס 2003 או סטנדרט או אנטרפרייס השרת צריך להיות חזק ובחזק אני מתכוון לאו שני מעבדים מרובעי ליבה מסדרה 5400 או מעבד אחד מסדרה 5500 ולפחות 4 ג׳יגה בייט ראם מכוון שחלקכם לא רוצים לפרסם פה מחירים ניתן לשלוח למייל שלי הצעה - admin@mbps.co.il
עסק רשום [?]
|
היי!
יעניין אותך שרת כמו זה: IBM X336 2 x 3.6Ghz CPU , 4G DDR Ram, 2×146GB SCSI 15K RPM Ultra, Raid1 mirror אם כן. אוכל לשלוח לך הצעה בפרטי.
חבר וותיק
|
שלום רב ושבת שלום וחג שמח
יש לנו שרת יעודי להשכרה. חם חם מהתנור במיוחד עבור קהילת הוסטס. רק שרת אחד נשאר במלאי ובמחיר מפתיע במיוחד עבור החג! כל הקודם זוכה מעבד רב עוצמה כפול מסוג: Intel Xeon 3.06 GHz זיכרון: 4GB RAM שני קשיחים מהירים במיוחד -במראה-: 146GB 15K RPM Raid #1 Mirror טכנולוגיית מראה לנתונים חיבור: 10Mbit סימטרי מערכת הפעלה לבחירתך: Centos 5.4 64BIT או Windows 2003 ENT 64BIT חוות שרתים: החווה החדשה של 013 בחיפה! 4 כתובות IP פרטיות * ללא תוספת מחיר: אפשרות לקבל Raid #1 Mirror לבטחון המידע שלכם בזכות טכנולוגיית המראה מה שבעצם גורם לכך ששני הקשיחים יהפכו ל"אחד" במראה. כך שאם קשיח אחד נהרס השני שומר על כל המידע אחד לאחד וממשיך לרוץ בלי הצורך להפיל את השרת לזמן ממושך כמו שהיה קורה במצב רגיל של קריסת דיסק קשיח. * מוגבל להזמנה זו בלבד: רשיון חלונות 2003 ללא תוספת עלות חודשית! במקום 175 ש"ח לחודש. כל זה אתם מקבלים בעלות של : 799 לחודש מחיר ייחודי וחד פעמי עבור הצעה זו בלבד. פרטים נוספים: איסיקיו: 126769666 מסנג'ר|אימייל: admin@godex.co.il פלאפון: 054-7877208
http://www.godex.co.il אימייל: admin@godex.co.il סקייפ: ormines פלאפון: 054-7877208 ![]() Last edited by Or|Godex.co.il; 11-04-10 at 15:34.. |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לא קראת את הבקשה בכלל , קרא שוב ותראה שהשרת שלך לא מתאים לצרכים .
# 6 |
חבר מתקדם
|
חשוב לך המקיום של השרת ?
|
|