|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Guest / אורח
|
מציע את שירותי, עיצוב גרפי ואתרי אינטרנט...
שלום רב,
שמי גיל שפירא, מעצב גרפי ואתרי אינטרנט. אני מתמחה בעיצוב לאינטרנט: אתרי תדמית ואתרי תוכן. ובנוסף מספק שירותי עיצוב לדפוס: עיצוב לוגו, כרטיסי ביקור, מגנטים, מעטפות, נייר מכתבים, פרוספקטים והזמנות לאירועים. תיק עבודות להתרשמות: http:/// בעל עסק - מיתוג העסק חשוב לך? רוצה עיצוב מקצועי ואיכותי לעסק שלך? הצלחה עסקית חשובה לך? אז צור קשר עוד היום! לתיאום פגישה, קבלת הצעת מחיר ובירורים נוספים, צור קשר באמצעות האפשרויות הבאות: בנייד. בדוא"ל. בסקייפ. או באמצעות מילוי טופס יצירת קשר שעות פעילות הסטודיו: א' עד ה' - 09:00-17:00, יום ו' וערבי חג - 09:00-15:00 לרשותכם ולשירותכם, גיל שפירא. Last edited by s-g-s; 20-04-10 at 22:07.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
גיל, שמי דורון.
אשמח אם תיצור קשר. comeback.t@gmail.com בצירוף של עבודות נוספות (עדיפות לפורטלים ולא ייצוגיים). בצירוף של מחירים. תודה
# 3 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
יש לך יכולת ממש טובה לפי אתר הבית שלך. למה אתה לא נותן קישורים לאתרים שעיצבת כי אני רואה בעיקר אתרים שלא קיימת במציאות.
כמו אתר ה"מאפינס" ואתר האיחסון. עיצוב אתרים לתיק עבודות ללא עיצוב אתרים שעולים לאויר זאת בעיה רצינית . אגב, כישרון יש לך ללא ספק.
# 4 |
Guest / אורח
|
ל someone100 - תודה לך על המחמאה אגב, לגבי העבודות - חלקם יעלו בקרוב לרשת.
ל Mystic - אצור עמך קשר בהקדם. -------- אני מבקש רק מי שמעוניין בעיצובים שייגיב בבקשה לאשכול זה. כמובן שעדיף ליצור קשר באפשרויות שנתתי למעלה. תודה ויום טוב, גיל שפירא. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|